Techniek

Welkom in de wereld van Technical Services van ISS. De beste werkplek of productielocatie is storingsvrij. Technical Services van ISS zorgt ervoor dat technische systemen blijven werken zodat de mensen die afhankelijk zijn van deze systemen, blijven werken.

"Vrij van storingen en vooraf ingepland onderhoud."

Met jouw technische kennis en planmatige aanpak laat je de klant niet in de kou (of hitte) staan. Jij zorgt voor de technische (gebouw)installaties die geen storingen kennen en gepland worden uitgeschakeld.

BE WHO YOU ARE

Bij ons krijgt elk talent de ruimte om de beste versie van zichzelf te zijn – ongeacht achtergrond, geloof en identiteit. We bieden je een vertrouwde omgeving: iedereen krijgt de ruimte, respecteert elkaar en steekt de handen uit de mouwen als dat nodig is. Bij ISS luisteren we naar wat jij te vertellen hebt, en zijn we altijd benieuwd naar je ideeën en kwaliteiten. Kortom: naar wat jou jóu maakt. In jouw team voel jij je thuis – hier ben je welkom.

Van liftschacht tot HVAC, van verlichting tot gebouwonderhoud

Met onze wereldwijde kennis van en ervaring met allerlei verschillende systemen weet jij nog eerder dan de klant en de leverancier wat er nodig is om systemen te laten draaien. Storingen bestaan niet en onderhoud staat lang van tevoren, afgestemd met de klant, ingepland. Zo houd je medewerkers tevreden en productielijnen aan de gang.

Werk jij graag planmatig aan goede, betrouwbare, veilige en beschikbare werkomgevingen? Kom dan werken in Technical Services van ISS.
Example alt text

Enorme diversiteit in klantomgevingen en opdrachten

Example alt text

Eigen inbreng is noodzakelijk en welkom

Example alt text

Ondernemerschap en langdurige relaties opbouwen

Mis nooit meer een interessante vacature!

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte!