Global Management Talent Programme

Wat is het Global Management Talent Programme?

Het Global Management Traineeship is het startpunt voor mensen met managementpotentieel om de leiders van de toekomst te worden in een ambitieus, internationaal bedrijf. Het Global Management Talent Programme is een intensief programma van 18 maanden en we verwachten dat je hard werkt. Om jouw kennis van onze cultuur te vergroten, volg je een versnelde ‘minicarrière’ in verschillende fases in onze serviceorganisatie. 
De 3 belangrijkste leergebieden binnen het programma zijn:
  • Operations Performance: het zo efficiënt opereren en managen van customer service met oog op winstgevendheid.
  • Commercial Performance: het bouwen en ontwikkelen van klantrelaties om het volle potentieel van een klantaccount te bereiken door een combinatie van cross-selling en up-selling.
  • Leadership Performance: je leiderschapsvaardigheden ontwikkelen tot het motiveren en aansturen van een team om de waardepropositie van de klant te realiseren.
Zo zien de 18 maanden van het Global Management Talent Programme eruit:

Wat maakt het Global Management Talent Programme zo geweldig?

  • Je krijgt vanaf dag 1 een lid van ons directieteam (Corporate Leadership Team) als persoonlijke coach en mentor.
  • Je neemt samen met ruim 20 andere internationale ISS-trainees deel aan een vijftal workshops waarvan sommige in het buitenland.
  • Je gaat voor 3 maanden naar het buitenland om daar voor ISS te werken. Hier kan jij zelf je voorkeuren aangeven.
  • Rond jij het traineeship succesvol af? Dan bieden wij jou een functie aan. De verwachting is dat je op langere termijn doorgroeit naar een senior managementpositie.

Interesse in het Global Management Talent Programme?

De werving voor het Global Management Traineeship is nu gesloten. Rond november zal de werving voor de nieuwe trainees weer van start gaan. Word je aangenomen? Dan start je in september met het traineeship.
Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze Learning & Development Specialist via het e-mailadres: [email protected]