Ben jij een young professional, ambitieus en sta jij met twee benen op de grond? Doe dan mee met ons...

Global Management Trainee Programme

Wat is het Global Management Trainee Programme?

Als Trainee van ISS doorloop je op hoog tempo een 'mini-carrière' waarmee je kennis opdoet over de verschillende service lines binnen ISS. Je krijgt vanaf dag één een lid van ons Executive Managementteam als persoonlijke coach en mentor. Tijdens deze intensieve, 18 maanden durende Traineeship worden theorie en praktijk continu afgewisseld. Je neemt samen met ruim 20 andere internationale ISS-trainees deel aan een vijftal workshops in het buitenland. Dit zijn bijvoorbeeld workshops op het gebied van Strategie, Leadership en Operational Excellence.

Tijdens het Trainee Programme doe je ook internationale ervaring op, want je gaat drie maanden naar het buitenland! Hierdoor krijg je inzicht in onze wereldwijde dienstverlening en bouw je een mooi internationaal netwerk op.

Zodra je het intensieve programma hebt afgerond, is het onze intentie om je een functie aan te bieden. De verwachting is dat je op langere termijn doorgroeit naar een senior managementpositie.
Ben jij een Young Professional, ambitieus en sta jij met 2 benen op de grond? Dan ben jij een potentiële kandidaat voor het ISS Global Management Trainee Programme!

Ben jij de Management Trainee die wij zoeken?

Je ziet voor jezelf een toekomst binnen het uitvoerend management en je wilt niets liever dan verder investeren in jezelf en ISS. Je hebt een afgeronde Bachelor of Master, bijvoorbeeld in de richting van Bedrijfskunde of Facility Management en maximaal twee jaar relevante werkervaring. Relevante werkervaring is een stage of een (bij)baan in bijvoorbeeld accountmanagement, sales of consultancy.

Je geniet van een complexe uitdaging, waarbij je naast je analytische vaardigheden ook in besluitvorming en uitvoering de beste ondersteuning aan onze partner biedt.

Jouw ambitieuze mentaliteit wordt aangevuld met een respectvolle en empathische houding tegenover de mensen om je heen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Interesse in een Global Management Traineeship?

Neem voor meer informatie contact op ons team Learning & Development Specialist and Talent Manager via het e-mailadres: [email protected]