Wij geloven er in dat mensen de omgeving maken en deze omgeving ook de mensen 'maakt'. 
Van strategie tot en met bedrijfsvoering werken wij samen met klanten om plaatsen te bieden die werken, denken en geven. Zij kiezen voor ons, omdat wij een omgeving creëren, beheren en onderhouden die het leven eenvoudiger, productiever en leuker maakt. Onze waarden staan aan de basis van alles wat we doen. Ze vormen ons in wie we zijn en in wat we doen. Ze versterken onze toewijding aan onze klanten en de mensen en plaatsen die we bedienen.

Onze waarden

Verbondenheid

We vertrouwen elkaar en we geloven in het creëren van gelijkheid, inclusiviteit en een groepsgevoel voor iedereen. Een cultuur waarin iedereen zijn authentieke zelf kan zijn.
Dit omvat bouwen aan diversiteit in talent en teams, het creëren ruimte voor samenwerken, en ook het leunen op en leren van elkaar. We weten dat wanneer we samen handelen, we een betere ervaring bieden aan onze klanten en hun gemeenschappen. Alleen samen en in verbondenheid vullen we hun behoeften in.

Eerlijkheid

Over onze eerlijkheid valt niet te onderhandelen. We respecteren onze klanten, onze collega's en ons bedrijf.
We hebben een trotse geschiedenis van eerlijkheid, gelijkheid en inclusiviteit. We streven iedere dag naar een cultuur waarin we open communiceren en samen werken. Waarin verschillen en individuele bijdragen worden gewaardeerd en beloond.

Verantwoordelijkheid

Onverschilligheid is immoreel. We geven om wat we doen en voor wie we het doen.
De gezondheid en het welzijn van onze mensen en voor degenen die we bedienen, staat voor ons voorop. We willen dat onze mensen gelukkig zijn, zich gewaardeerd voelen en kunnen groeien. Dit betekent dat we ons inzetten om een veilige en warme werkomgeving te creëren en om de gemeenschappen waarin we actief zijn, te verbeteren.

Ondernemerschap

Daden zeggen meer dan woorden. Al onze medewerkers hebben een 'license to act' en dat wordt ook van ze verwacht.
Bij ISS geven onze leiders het goede voorbeeld. Dat betekent dat we mensen de mogelijkheden bieden om te handelen en te innoveren. Ongeacht of dat nu voorstellen tot verbetering en betere werkmethoden zijn of gedrag benoemen dat onze visie en waarden ondermijnt. Onze mensen weten dat de ruimte krijgen om het juiste te doen.

Kwaliteit

We zijn professionals met een passie voor kwaliteit. We komen onze beloften na.
Onze mensen zijn onderdeel van één grote internationale familie en delen hetzelfde doel: het leveren van uitzonderlijke dienstbeleving. Wij leveren vakkundige, gemotiveerde mensen die de 24/7/365 de hoogste standaarden nastreven.

Meer informatie over ISS

Op onze algemene website vind je alle informatie over onze segmenten, diensten en werkwijze. Zo krijg je een goed beeld van ISS als organisatie. In Nederland en wereldwijd.