PEOPLE MAKE PLACES

Apple Award maandwinnaar juni 2023 - Lisette Pot-Kortman

Lisette Pot-Kortman is de Apple Award maandwinnaar van juni 2023!

Lisette is cateringbeheerder bij Wärtsilä in Kampen. Op 20 juli 2023 is ze in het zonnetje gezet en verrast met de Apple Award van de maand juni.

Lisette heeft er sinds maart 2023 grotendeels alleen voor gestaan binnen de catering op de Wärtsilä locatie in Kampen. Dit vanwege het vertrek van een collega. Ondanks dat heeft ze tijd en energie gevonden om op crosstraining te gaan binnen het account Wärtsilä. Ze heeft zich laten inspireren door haar collega’s in Drunen en is vol positieve energie en nieuwe ideeën teruggekomen. Een aantal van deze ideeën heeft ze uitgewerkt en geïmplementeerd. Het resultaat mag er zijn. Dit is ook opgevallen bij de klant. Naast de Apple Award is ze ook door Wärtsilä verkozen tot 'medewerker van de maand'! 👊 💪

Van harte gefeliciteerd, Lisette!

Apple Award maandwinnaar mei 2023 Ahmed el Mobarit

Ahmed el Mobarit is de Apple Award maandwinnaar van mei 2023!

Ahmed is schoonmaker bij de GVB in Amsterdam. Op 26 juni is hij in het zonnetje gezet en verrast met de Apple Award van de maand mei.

Ahmed is el Mobarit is een zeer trouwe, degelijke, eerlijke en goed functionerende collega. Iemand die altijd bereid is een stap extra te doen, vol humor en toewijding. Hij is al 37 jaar werkzaam bij Garage West van het GVB. Hij verzorgt ook altijd de bijzondere klussen zoals de jaarbeurten. Hij is altijd bereid om een dag extra te werken, bijvoorbeeld voor een collega die graag vrij wil (ook op een feestdag).

Ook vanuit de GVB is hij genomineerd: “Wij kennen Ahmed als een zeer betrokken man, hart voor de zaak voor zowel ISS als GVB. Hij is betrouwbaar, loyaal, en denkt graag mee over mogelijke oplossingen bij problemen. Ahmed is proactief, is makkelijk in de omgang.

Wat ons betreft verdient Ahmed de Apple Award dubbel en dwars”! 👊 💪

Van harte gefeliciteerd, Ahmed!

Apple Award maandwinnaar april 2023 Anita Bastiaanse

Anita Bastiaanse is de Apple Award maandwinnaar van april 2023!

Anita is Hospitality medewerker bij PwC in Rotterdam. Op 22 mei is Anita door het hele team en de klant in het zonnetje gezet en verrast met de Apple Award van de maand april.

Anita is door meerdere collega’s en vanuit de klant genomineerd voor de Apple Award. Zij vertellen over Anita:

"Ik vind Anita echt een keiharde werker, alles wat ik vraag of bij haar neerleg pakt ze op (en geloof me ik vraag best wel veel).

"Anita is altijd vriendelijk en positief en helpt graag waar ze kan. Ze staat voor iedereen klaar en geen vraag is teveel en vindt het niet erg om iets extra’s te doen." 

"Waar een andere collega moppert stroopt zij de mouwen op en gaat ze ervoor om elk verzoek een succes te maken. Anita maakt voor mij hierin het verschil, daarnaast is ze makkelijk benaderbaar en altijd vriendelijk en vrolijk." 👊 💪

Van harte gefeliciteerd, Anita!

Apple Award maandwinnaar maart 2023 Gaitrie Ramlal

Gaitrie Ramlal is de Apple Award maandwinnaar van maart 2023!

Gaitrie is objectleider bij Capgemini in Utrecht. Op 24 april is Gaitrie door het hele team in het zonnetje gezet en verrast met de Apple Award van de maand maart.

“Gaitrie staat altijd klaar voor de klant, medewerkers en leidinggevende. Met haar woorden 'komt goed' stelt ze iedereen gerust en brengt ze elk 'probleem' tot een oplossing.

Ik vertrouw dagelijks blind op haar kennis en kunde. Ze weet mensen te mobiliseren en zorgt linksom- of rechtsom altijd dat alles in orde is. Zij is iemand die altijd voor iedereen klaar staat, zowel voor haar collega’s als voor de klant. Ze is altijd vrolijk en opgewekt en iedereen loopt met haar weg. De nominatie wordt gesteund door het voltallige facilitaire team van ISS en vanuit Capgemini. Gaitrie is gewoon onmisbaar!” 👊 💪

Van harte gefeliciteerd, Gaitrie!

Apple Award maandwinnaar februari 2023 Irine Gajadhar

Irine Gajadhar is de Apple Award maandwinnaar van februari 2023!

Irine is schoonmaakmedewerker bij Philip Morris in Bergen op Zoom en is onlangs door het hele team in het zonnetje gezet en verrast met de Apple Award van de maand februari.

Irine is door verschillende medewerkers van onze opdrachtgever genomineerd. “Irene is altijd erg vriendelijk en mensen zien haar graag. Ze is  erg opmerkzaam en vraagt altijd netjes of het gelegen komt. Ze zorgt ervoor dat het schoon is en signaleert het zelfs als er bijvoorbeeld afval verkeerd wordt gescheiden. In eerste instantie pakt zij dit dan mee (want het moet schoon zijn!), maar maakt er wel melding van. Kortom, heel servicegericht en klantgericht, en in combinatie met haar open en vriendelijke houding zien wij haar hier graag nog lang werken!”  

👊 💪

Van harte gefeliciteerd, Irine!

Apple Award maandwinnaar januari 2023 Wim Gerrits

Wim Gerrits is de Apple Award maandwinnaar van januari 2023!

Op donderdag 16 februari is Wim, receptionist bij de Brand Brouwerij van Heineken in Wijlre, verrast met de Apple Award voor de maand januari.

Wim is een gastvrije facilitair collega voor alle bezoekers bij de Brand Brouwerij. Altijd een glimlach en niks is hem te veel. Wim is al sinds 1988 een echte “Brandiaan” en kent alle ins- en outs van de Brouwerij. Wim is hulpvaardig en ook veelzijdig. Of het nu gaat om het ontvangen van bezoekers, het meedenken met de werkvoorbereiders, het plaatsen van bestellingen of het aansturen van ongedierte bestrijding en groenvoorziening etc. Wim is van alle markten thuis en heeft alles onder controle. Veelzijdigheid en het warme contact zijn de belangrijkste kenmerken van Wim. "Met Wim in je team ben je goed af, een prettige kerel met het hart op de goede plek!" 👊 💪

Van harte gefeliciteerd, Wim!

Apple Award maandwinnaar december 2022 Rogier Lussenberg

Rogier Lussenberg is de Apple Award maandwinnaar van december 2022!

Rogier Lussenburg, Key Accountmanager bij de Rijnstraat 8 in Den Haag ontving Apple Award winnaar van de maand december!

Fantastisch dat we dit jaar als OneISS hebben gezorgd voor mooie kerstpakketten voor alle medewerkers. Met het team en een heleboel vrijwillige collega’s zijn in één weekend alle kerstpakketten gemaakt en gedistribueerd. Rogier is de absolute organisator, trekker en motivator geweest van dit kerstpakketten project. Op 20 december tijdens het eindejaars event is Rogier in het zonnetje gezet.

Van harte gefeliciteerd, Rogier! 👊💪

Apple Award maandwinnaar november 2022 Cris van Middendorp

Cris van Middendorp is de Apple Award maandwinnaar van november 2022!

Op donderdag 22 december ontving Cris, schoonmaker bij Ziekenhuis Gelderse Vallei de Apple Award voor de maand november.

De klant spreekt lovend over Chris: ”Chris komt elke morgen vroeg vanuit Ermelo om ons buitenterrein te verzorgen. Ons terrein ziet er dan ook altijd spik en span uit! Hij zegt tegen iedereen vriendelijk goedemorgen. Niet alleen voor de medewerkers van het ziekenhuis, maar ook voor alle bezoekers. Hij wordt omschreven als het zonnetje in het huis. Chris lacht altijd en dat wordt door velen erg gewaardeerd. Chris schijnt iedereen te kennen of zij kennen hem. Hij is daarom echt het visitekaartje voor ISS. Cris is al in dienst sinds 1993 en is er altijd!”

Van harte gefeliciteerd, Cris! 👊💪

Apple Award maandwinnaar oktober 2022 Abdel Abbou

Abdel Abbou is de Apple Award maandwinnaar van oktober 2022!

Op woensdag 23 november ontving Abdel, ISS objectleider bij de GVB in Amsterdam, de Apple Award voor de maand oktober. Van harte gefeliciteerd, Abdel!

Abdel is een fijne collega met zeer brede kennis van zaken, of het nu gaat om besturen van de metrovoertuigen, schoonmaak, graffitibestrijding of technisch onderhoud van de wasstraten. Abdel is altijd bereid om een stapje harder te lopen en te helpen. Abdel is een echte ambassadeur voor ISS! De mooie woorden vanuit de klant spreken voor zich: “Abdel maakt negen van de 10 keer het onmogelijke mogelijk. Zijn bijnaam is dan ook 112Abdel. Abdel staat dag en nacht klaar en is de spil voor ons. Het is een fijn persoon om mee samen te werken. Eigenlijk is Abdel onvervangbaar en daar zit voor ons wel de zorg. Hij is goed voor GVB, goed voor zijn medewerkers en hij is er altijd. Wij kunnen gewoon niet zonder Abdel.”

“Abdel is vanuit ISS objectleider bij GVB Metro en onder andere verantwoordelijk voor de schoonmaak van alle metrovoertuigen van GVB. Abdel maakt in mijn beleving het verschil omdat hij twee harten tegelijk heeft kloppen, 1 voor ISS en 1 voor GVB. Hij heeft een zeer professionele instelling, is initiatiefrijk en altijd bereikbaar, betrouwbaar en heeft veel ervaring en kennis van zaken, Abdel is flexibel omdat hij in oplossingen denkt. Kortom hij is niet alleen een vakman, maar ook als persoon een prettig en sociaal mens. Dit alles maakt Abdel tot een absolute topper voor ISS maar ook zeker voor GVB!”👊 💪

Apple Award maandwinnaar september 2022
Ashiq Gafoer

Ashiq Gafoer is de Apple Award maandwinnaar van september 2022!

Op vrijdag 11 november ontving Ashiq Gafoer, Barista bij Hofhouse in Den Haag de Apple Award voor de maand september.

Bijzonder is dat Ashiq genomineerd is door collega’s van ISS Global. In september heeft Ashiq drie dagen op het CoreNet congres in het Okura gewerkt. Op de stand van ISS Global verzorgde hij voor iedereen de perfecte koffie met een geweldige service en een grote glimlach.

"Op het CoreNet congres wilden we groei en naamsbekendheid realiseren en onze USP uitdragen: People make places and places make people. Ashiq bracht dit echt letterlijk tot leven en liet zien wat het betekent om een echte 'Placemaker' te zijn. Als ervaren barista, werkzaam bij Hofhouse in Den Haag voor ISS in Nederland, werd Ashiq gevraagd om het driedaagse evenement te ondersteunen. Hij serveerde ons wereldwijde koffieproduct - Unity Coffee - aan meer dan 700 bezoekers. 👊 💪

Consequent goede koffie serveren aan veel bezoekers is een vaardigheid op zich. De betrokkenheid, persoonlijkheid en brede glimlach van Ashiq maakten het een echte ISS-beleving. Ashiq spreekt maar liefst 6 talen en was in staat om met elke bezoeker in contact te komen en een warme groet te geven. Met veel energie deelde hij het verhaal van Unity Coffee en presenteerde hij het ISS merk in de hoogste vorm. Kortom: Deze man snapt alles, maar dan ook echt alles van hospitality."  

Apple Award maandwinnaar augustus 2022
Bob Som

Bob Som is de Apple Award maandwinnaar van augustus 2022!

Op vrijdag 14 oktober ontving facilitair medewerker Bob Som de Apple Award voor de maand augustus op het ISS kantoor in De Meern.

Bob is genomineerd door verschillende collega’s en ook door mede pand gebruikers. Bob is het stralende middelpunt van kantoor De Meern. Bob is altijd vrolijk, zeer hulpvaardig, klantgericht en enthousiast:

“Voor mij zou Bob de Apple Award moeten winnen, omdat Bob het voorbeeld is van hoe je servicegericht dienstverlening kunt bieden. Bob is altijd goedlachs, vrolijk en benadert je persoonlijk. Bob herkent je, maakt een praatje en zorgt ervoor dat je je welkom voelt. Bob is een échte Placemaker in De Meern!”

Ook vanuit andere opdrachtgevers in Rijnveste is Bob genomineerd:

“Met de komst van Bob is er veel veranderd in positieve zin. Hij is altijd vrolijk, zeer hulpvaardig, klantgericht en enthousiast.

Hij denkt mee met de wensen van de klanten, kent de mensen bij naam en is altijd in voor een kort praatje. Geweldige werknemer voor ISS en wij vinden Bob ook een topper!

Apple Award maandwinnaar juli 2022
Sharon Raaijmakers

Sharon Raaijmakers is de Apple Award maandwinnaar van juli 2022!

Op dinsdag 13 september ontving schoonmaakmedewerker Sharon Raaijmakers de Apple Award voor de maand juli op locatie bij Enexis in Den Bosch.

Sharon werd genomineerd door haar collega’s en door de opdrachtgever. Haar collega’s zijn onwijs blij met Sharon vanwege haar behulpzaamheid, flexibiliteit en haar luisterend oor:

“Sharon is er een met een hart van goud. Ze probeert iedereen te helpen binnen ISS maar ook binnen Enexis. Springt waar het kan bij! Of ze nu in de catering bijspringt of haar collega's probeert te helpen door te luisteren. Sharon doet het allemaal! 

Sharon is een betrokken en loyaal persoon die goed communiceert en vaak met nieuwe ideeën komt.

Zij verdient 100% de Apple Award!”

Ook vanuit Enexis wordt dit opgemerkt: 

“Sharon wil ik voordragen vanwege haar immer stralende aanwezigheid. Nooit is haar iets te veel, is overal inzetbaar,  ziet het werk en nadat zij langs is geweest, straalt de hele omgeving.

Daarnaast is ze zeer attent op allerlei leuke en minder leuke zaken voor haar collega’s. Ook mensen in haar omgeving die een extra steuntje in de rug nodig hebben, laat ze niet in de steek en zij zet zich met haar nooit aflatende energie ook voor hun in.

Kortom: zoals Sharon zouden we er meer mogen zijn. Dan zou de wereld niet alleen schoner zijn maar zeker ook veel mooier.”

Apple Award maandwinnaar mei 2022
Daniël van Belzen

Daniël van Belzen is de Apple Award maandwinnaar van mei 2022!
Op woensdag 13 juli is Daniël van Belzen ‘gekroond’ tot winnaar van de ISS Apple Award over de maand mei 2022! Hij is genomineerd door zijn directe collega’s, omdat hij een echt harde werker is, nooit te beroerd om andere collega’s te helpen, een stap harder te lopen en daarnaast is het gewoon een fijne kerel!

In de maand mei heeft Daniël een aantal keren zeven dagen per week gewerkt, omdat er ook evenementen in het weekend verzorgd zijn. Hij heeft veelvuldig contact met medewerkers van het EMC over het verzorgen van evenementen, hij maakt hiervoor de offertes, zorgt dat alle evenementen piekfijn geregeld en uitgevoerd worden en maakt uiteindelijk ook de facturen op! Ook de klant geeft veelvuldig aan dat het contact met Daniël erg prettig is! Dit wordt gezien door zowel de medewerkers van EMC als ook door onze opdrachtgever. Kortom, Daniël heeft in de maand mei echt het verschil gemaakt voor ISS en is daarnaast voor ISS van grote waarde in de OneISS gedachte!

Van harte gefeliciteerd met deze meer dan terechte Award!

Apple Award maandwinnaar april 2022
Corien Remijn

Corien Remijn viert 25-jarig jubileum en ontvangt Apple Award!
Op vrijdagochtend 29 april werd Corien Remijn op alle mogelijke manieren verrast. Corien staat niet graag in het middelpunt van de belangstelling, maar nu kon ze niet anders en ontving alle mooie woorden en cadeaus met een (schater)lach. In de 25 jaar dat Corien voor ISS (en Abilis) werkt, is ze de steun en toeverlaat geweest van alle directeuren. Edu noemde Corien de beste directiesecretaresse die een directeur zich kan wensen.

Volledig ontzorgen en streven naar het allerbeste. Met een gevoelige antenne en een heerlijke directheid zorgt zij al 25 jaar lang voor alle 10 de directeuren die ISS in Nederland heeft gehad. Hiermee laat ze zien dat ze heel professioneel en heel flexibel is. Het vraagt nogal wat aanpassingsvermogen als je gemiddeld elke 2,5 jaar een andere directeur hebt. Edu gunt elke organisatie een Corien, maar wil deze Corien voor geen goud kwijt. Op naar nog eens 25 jaar!
Van harte gefeliciteerd, Corien! Met jouw 25-jarig jubileum én met jouw Apple Award!

Apple Award maandwinnaar maart 2022
Rob Lafeber

Rob Lafeber is de Apple Award maandwinnaar van maart 2022!
Op woensdagochtend 20 april ontving medewerker schoonmaak en services Rob Lafeber de Apple Award voor de maand maart. Hij kreeg de award uit handen van key account manager Lars Hartjes en site manager Karin Koeteeuw.

Rob wordt door zijn eigen leidinggevende en de klant gewaardeerd om zijn service met een glimlach. Bij de klant valt die glimlach en dienstverlenende houding ook op. Zij waarderen ook zijn proactieve aanpak. Daarmee laat hij zien vooruit te denken en al te gaan handelen voordat het moet.

Van harte gefeliciteerd, Rob

Apple Award maandwinnaar februari 2022
Jacqueline van Dongen

De Apple Award winnaar van februari is Jacqueline van Dongen, senior adviseur arbeidsvoorwaarden bij People & Culture!
Op 24 maart 2022 werd Jacqueline compleet verrast door haar collega’s en ontving ze de Apple Award voor de maand februari. Jacqueline is een top collega en een mooi mens. Ze werkt al ruim 20 jaar voor ISS en is een grote steun en vraagbaak voor veel collega's. Jacqueline heeft veel kennis op het gebied van cao's, arbeidvoorwaarden, sociale plannen, etc. Als je Jacqueline iets vraagt, dan weet je de informatie op tijd ontvangt én dat deze informatie ook juist is. Geen moeite is haar teveel. Je vraagt haar nooit tevergeefs om hulp, hoe druk ze het ook heeft.

Van harte gefeliciteerd, Jacqueline!

Apple Award winnaar januari 2022
Jacob van der Leij

De eerst Apple Award winnaar van 2022 is Jacob van der Leij, handyman / terreinbeheerder bij FrieslandCampina Leeuwarden!
Op 17 maart 2022 ontving Jacob van der Leij de Apple Award voor de maand januari bij FrieslandCampina in Leeuwarden. Lisa Nijdam, site manager bij FrieslandCampina, is lovend over hem. Jacob is een zeer gewaardeerde collega binnen het team, staat altijd voor iedereen klaar door weer en wind, niks is hem te veel! Jacob is verantwoordelijk voor het gehele terrein waar hij dagelijks controles uitvoert en ervoor zorgt dat alles er keurig uitziet. Onlangs heeft Jacob bijgedragen aan de optimalisatie van de vluchtroutes. Doordat Jacob het gebouw als geen ander kent heeft hij alle vluchtroutes gecontroleerd en aangegeven wat waar moet veranderen. Al dat harde werken wordt Jacob ook nog niet teveel, daarnaast loopt hij ook nog marathons, zoals kort geleden de marathon van Rotterdam!

Van harte gefeliciteerd, Jacob!