Maandelijkse waardering voor onze medewerkers die een die extra stap zetten. 

Apple Award maandwinnaar mei 2024 - Tim Mullekes

banqueting medewerker Nikos Garmiris wint de Apple Award van oktober 2023
Voor zijn opmerkelijke carrière bij ISS ​​en zijn enorme bijdrage aan het account en de organisatie.
Tim Mullekes is Chef Kok & Food Concept bij Heineken hoofdkantoor. Tim heeft de afgelopen jaren aanzienlijke vooruitgang geboekt binnen het Heineken account. Hij heeft uitgebreide kennis opgedaan van de gehele operatie op de Basis en is altijd erg behulpzaam voor zijn collega's. Naast zijn rol in de operaties blinkt hij uit in de Food afdeling, waar hij niet alleen dagelijks zorgt voor een schitterend assortiment op locatie, maar ook bijdraagt aan innovaties, ontwikkelingen en geheel nieuwe concepten voor het Heineken team.
"Dankzij Tim kunnen we consequent hoogwaardige service aan onze klant leveren. Ik durf te zeggen dat hij een van de beste chefs binnen ISS Nederland is."
Daarnaast is Tim ook actief in de Ondernemingsraad, waar hij het bedrijf ondersteunt met zijn kennis en kritische blik.
"Wij zijn extreem tevreden over Tim en daarom verdient hij deze Apple Award." - Simone Papen, Key account manager Heineken HQ.
Van harte Tim met je Apple award!

Apple Award maandwinnaar april 2024 - Gosia Nieznalska

Gosia is voorvrouw in de fabriek van FrieslandCampina in Wolvega en op 8 juni werd zij verrast met de Apple Award van de maand april.
Doordeweeks werkt Gosia in de zorg en die zorgzaamheid toont ze ook in haar werk bij ISS. Ze maakt de planning, regelt vervanging en zorgt er samen met haar team voor dat ieder weekend de fabriek compleet schoon wordt opgeleverd. De klant is ook heel tevreden met Gosia: “Ze weet de mensen goed te motiveren om goed hun werk te doen ook goed naar de mensen te luisteren om de problemen waar ze tegenaan lopen op te lossen.”
Gosia is een topper en staat altijd voor 200% klaar!Van harte gefeliciteerd, Gosia.
banqueting medewerker Nikos Garmiris wint de Apple Award van oktober 2023

Apple Award maandwinnaar maart 2024 - Ehud Aloni

banqueting medewerker Nikos Garmiris wint de Apple Award van oktober 2023
Ehud Aloni werkt als receptionist/telefonist bij PwC Amsterdam. Maandag 15 april werd Ehud verrast met de Apple Award voor de maand maart. Ehud is door maar liefst 4 collega's genomineerd.
Ehud heeft weliswaar een lichamelijke beperking, maar dit weerhoudt hem niet om zijn doelen te behalen. Eerder werkte hij 3 dagen van 6 uur. Maar omdat het mogelijk is gemaakt dat hij zijn werkzaamheden gedeeltelijk vanuit huis kan doen, werkt hij nu fulltime. En dat doet hij super goed. Aan de telefoon is hij altijd professioneel en vriendelijk. Hij is een echte optimist en een voorbeeld voor anderen. Een inspirerende collega die altijd vrolijk is en voor iedereen klaar staat. 
Van harte gefeliciteerd, Ehud!

Apple Award maandwinnaar februari 2024 - Denise Boer

Op 18 maart werd Denise verrast met de Apple Award voor de maand februari. Zij is werkzaam in de schoonmaak bij Enexis Roosendaal. 
Denise, die relatief nieuw is bij het team, maakte al snel een onuitwisbare indruk. Haar bereidheid om extra werk op te pakken, haar collegialiteit en haar immer stralende lach hebben haar tot een favoriet gemaakt, zowel binnen het team als bij de medewerkers van Enexis. De materieelbeheerders van Enexis Roosendaal zijn vol lof over Denises professionele houding en haar serieuze benadering van het werk.
Ze merken op dat haar afwezigheid direct voelbaar is, wat haar waarde voor het team onderstreept. Als er iemand een compliment verdient, is zij het wel!
Kortom een dik verdiende Apple Award winnaar. 
banqueting medewerker Nikos Garmiris wint de Apple Award van oktober 2023

Apple Award maandwinnaar januari 2024 - Iryna Mushtina

banqueting medewerker Nikos Garmiris wint de Apple Award van oktober 2023
Maak kennis met de eerste Apple Award winnaar van 2024: Iryna Mushtina
Iryna is op dinsdag 13 februari verrast met de Apple Award voor de maand januari!
In 2022 is zij op kantoor De Meern gestart als Catering medewerkster C en vanaf dag één is ze erg gemotiveerd. In Oekraïne heeft ze gewerkt als Catering manager en ze heeft dan ook vanaf het begin bij ISS uitgesproken dat ze daar weer naar toe wil werken.
"Ze is altijd voorzien van een vrolijk, gastvrij maar vooral hospitality gerichte werkwijze wat goed past binnen haar huidige functie bij ISS." - Gino Ratsma, Site manager.
Onlangs is ze daarnaast gestart bij de UBS bank als receptioniste, omdat ze graag bezig blijft en bij leert. Hier valt Iryna’s hospitality gerichte werkwijze ook echt op. En alsof al deze uitdagingen nog niet genoeg zijn, gaat ze ook starten met een vervolg cursus Nederlands om over een jaar deel te mogen nemen aan het Staatsexamen.
Iryna is een topper omdat ze altijd vriendelijk is, bereid is om bij te leren en zich verder te ontwikkelen. Iryna heeft altijd een mooie glimlach en is zeer dienstverlenend in haar werk. Ze verovert de harten van veel collega’s in De Meern met haar charme en gastgerichte houding.

Apple Award maandwinnaar december 2023 - Ageliki Tsikoni

Maak kennis met de Apple Award winnaar van december: Ageliki Tsikoni
Ageliki, ook wel Angie genoemd, is coördinator van de Executive Meeting floor bij PwC Amsterdam. Op vrijdag 26 januari ontving ze de Apple Award voor de maand december. Angie is genomineerd door haar collega Jeanette Jansen:
“Angie zet zich niet voor 100%, maar voor 200% in. Ze doet alles om het haar gasten naar de zin te maken. De kleinste details vallen haar op en ze doet net dat beetje extra voor de gasten. Ook voor overuren draaien draait ze haar hand niet om. Verder is ze heel collegiaal. Echt een topper!”
Kortom, een dik verdiende Apple Award winnaar. Van harte gefeliciteerd Angie! 
banqueting medewerker Nikos Garmiris wint de Apple Award van oktober 2023

Apple Award maandwinnaar november 2023 - Yvonne Hofmeester

banqueting medewerker Nikos Garmiris wint de Apple Award van oktober 2023

Maak kennis met de Apple Award winnaar van november 2023 - Yvette Hofmeester!

Yvette Hofmeester is als Floorhost werkzaam bij de locatie Enexis Orthen. Yvette is een vrolijke en gedreven collega met een passie voor hospitality en dienstverlening. Ze denkt vanuit de klanten en gasten op locatie, en neemt hierin proactief actie om te zorgen dat alles tip-top in orde is. Yvette durft zich uit te spreken, geeft aan wat er nodig is en doet er alles aan om haar doel te bereiken. Daarnaast staat veiligheid bij Yvette hoog in het vaandel, als dit in het gedrang komt handelt ze direct én denkt ze na over een passende oplossing. Ze zet zich altijd 100% in voor de klant en collega's, hiermee is ze een grote aanwinst voor ons team!

Ook de klant is heel blij met Yvette: “Ze luistert, maar ze spreekt uit en acteert wanneer veiligheid in het geding dreigt te komen - een mooi voorbeeld van de veiligheidsladder van trede 3 naar vast op trede 4. Zoals Yvette is er maar 1, en wat mij betreft verdient ze het om in het zonnetje gezet te worden en de Apple Award te winnen!”

Kortom een dik verdiende Apple Award winnaar!

Apple Award maandwinnaar oktober 2023 - Nikos Garmiris

Nikos Garmiris is de Apple Award maandwinnaar van oktober 2023!

Nikos is als banqueting medewerker werkzaam op onze locatie Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Nikos vervult deze functie al een aantal jaren en doet dat met heel veel passie en gevoel voor echte service!

De nominatie kwam vanuit de medewerkers van het Erasmus MC waar Nikos de services voor verzorgt. Bij Erasmus MC zijn ze heel blij met hoe Nikos altijd klaar staat voor de gasten, zijn werk aanpakt met een gezonde dosis humor en altijd in is voor een praatje. Niets is hem teveel en mocht er iets niet goed zijn gegaan met een bestelling dan herstelt hij dit zonder mokken en met veel plezier. Service ten top en geen enkele vraag is teveel! Regelmatig moeten er ad hoc aanvragen worden verzorgd voor bijvoorbeeld de Raad van Bestuur en ook dit is geen enkel probleem. Nikos staat voor zijn vak en is 7 dagen per week beschikbaar indien gewenst! 👊 💪

Van harte gefeliciteerd, Nikos!

banqueting medewerker Nikos Garmiris wint de Apple Award van oktober 2023

Apple Award maandwinnaar september 2023 - Marilyn Pastor

Marilyn Pastor is de Apple Award maandwinnaar van september 2023!

Marilyn is cateringmedewerker bij het Ministerie van Financiën in Den Haag. Op 19 oktober is Marilyn in het zonnetje gezet en verrast met de Apple Award van de maand september.

’Mar’ is onze fundering. Ze is één van de medewerkers op wie we altijd kunnen bouwen. Zij zorgt ervoor dat wij geen omkijken hebben naar de Minister pantry en ondertussen verzorgt zij alle bewindslieden op een manier die bijna niemand anders kan. Vol passie en overtuiging verloopt een dag op de Ministervleugel, mede door Marilyn, vlekkeloos. Zij neemt haar collega's mee in haar enthousiasme en spreekt hen ook rustig aan als er afgeweken wordt van perfectie. Wij waarderen onze collega Marilyn enorm! Bij een minimale bezetting, een spannend overleg en/of een extra lange dag en/of week, staat Marilyn voor ons altijd klaar. De lade met complimentjes van Marilyn zit ondertussen vol ;-) 👊 💪

Van harte gefeliciteerd, Marilyn!

Apple Award winnaar augustus 2023 - Ronald van Esch

Ronald van Esch is de Apple Award maandwinnaar van augustus 2023!

Ronald is site manager bij ISS. Op 26 oktober is hij alsnog in het zonnetje gezet en verrast met de Apple Award van de maand augustus.

Dit is door de klant niet onopgemerkt gebleven:

“Ronald is really so collaborative - and thinking proactively along with us in managing the issue. Now he also made sure to cover gaps in the wall in as beetles show tendency to hide in these gaps. This was really not mentioned by our departments, but was thought of and done autonomously by him.

We really need more of these kind of people! 👊 💪

Van harte gefeliciteerd, Ronald!

Apple Award maandwinnaar juli 2023 - Rob de Jongh

Rob de Jongh is de Apple Award maandwinnaar van juli 2023!

Op 30 augustus ontving Senior HSEQ Advisor, Rob de Jongh, de Apple Award voor de maand juli op locatie bij ISS Nederland in De Meern. Hij kreeg de award uit handen van Mark Steinbusch (Head of HSEQ) en mede namens Jordan Wagenknecht (Global EMEA QA Lead).

Rob de Jongh kreeg de award voor zijn werkzaamheden bij de ontwikkeling en implementatie van het internationale Quality Management Systeem voor Life Science binnen ISS Nederland.

Met deze nominatie wil ik mijn waardering uitspreken voor Rob’s inzet bij de inrichting en implementatie van het internationale Quality Management Systeem voor Life Science binnen ISS Nederland. In de voorbije maanden heeft Rob alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat ons kwaliteitsmanagementsysteem voor Life Science is ontwikkeld en geïmplementeerd, voorafgaand aan de Go-live bij onze nieuwe Life Science opdrachtgever in Hoofddorp.

Zonder zijn zelfopoffering, beschikbaarheid, toewijding, motivatie en zijn wil om te leren, en door oplossingen te vinden om alle betrokkenen bij dit nieuwe contract te verenigen, de implementatie van ons kwaliteitsmanagementsysteem in gevaar zou zijn gekomen.

- Jordan Wagenknecht

De succesvolle implementatie van het internationale Quality Management Systeem voor Life Science binnen ISS Nederland is in grote mate te danken aan Rob en daarmee ook aan het gehele ISS account team dat zich bezighield met deze transitie. Alles is eraan gedaan om ervoor te zorgen dat alle door de klant gevraagde acties in extreem korte tijd werden uitgevoerd. Het is daarom belangrijk om dit goede werk hiermee te erkennen en dit succes te vieren met deze nominatie. Life Science is een bijzonder segment waarin de kritische bedrijfsprocessen geborgd dienen te worden conform de strenge wet- en regelgeving voor pharma bedrijven.

Dit is een mooi voorbeeld dat wanneer we samenwerken, met de juiste mensen en de juiste mindset, alles mogelijk is binnen ons bedrijf!

- Mark Steinbusch

Van harte gefeliciteerd, Rob de Jongh!

Apple Award maandwinnaar juni 2023 - Lisette Pot-Kortman

Lisette Pot-Kortman is de Apple Award maandwinnaar van juni 2023!

Lisette is cateringbeheerder bij Wärtsilä in Kampen. Op 20 juli 2023 is ze in het zonnetje gezet en verrast met de Apple Award van de maand juni.

Lisette heeft er sinds maart 2023 grotendeels alleen voor gestaan binnen de catering op de Wärtsilä locatie in Kampen. Dit vanwege het vertrek van een collega. Ondanks dat heeft ze tijd en energie gevonden om op crosstraining te gaan binnen het account Wärtsilä. Ze heeft zich laten inspireren door haar collega’s in Drunen en is vol positieve energie en nieuwe ideeën teruggekomen. Een aantal van deze ideeën heeft ze uitgewerkt en geïmplementeerd. Het resultaat mag er zijn. Dit is ook opgevallen bij de klant. Naast de Apple Award is ze ook door Wärtsilä verkozen tot 'medewerker van de maand'! 👊 💪

Van harte gefeliciteerd, Lisette!

Apple Award maandwinnaar mei 2023 Ahmed el Mobarit

Ahmed el Mobarit is de Apple Award maandwinnaar van mei 2023!

Ahmed is schoonmaker bij de GVB in Amsterdam. Op 26 juni is hij in het zonnetje gezet en verrast met de Apple Award van de maand mei.

Ahmed is el Mobarit is een zeer trouwe, degelijke, eerlijke en goed functionerende collega. Iemand die altijd bereid is een stap extra te doen, vol humor en toewijding. Hij is al 37 jaar werkzaam bij Garage West van het GVB. Hij verzorgt ook altijd de bijzondere klussen zoals de jaarbeurten. Hij is altijd bereid om een dag extra te werken, bijvoorbeeld voor een collega die graag vrij wil (ook op een feestdag).

Ook vanuit de GVB is hij genomineerd: “Wij kennen Ahmed als een zeer betrokken man, hart voor de zaak voor zowel ISS als GVB. Hij is betrouwbaar, loyaal, en denkt graag mee over mogelijke oplossingen bij problemen. Ahmed is proactief, is makkelijk in de omgang.

Wat ons betreft verdient Ahmed de Apple Award dubbel en dwars”! 👊 💪

Van harte gefeliciteerd, Ahmed!

Apple Award maandwinnaar april 2023 Anita Bastiaanse

Anita Bastiaanse is de Apple Award maandwinnaar van april 2023!

Anita is Hospitality medewerker bij PwC in Rotterdam. Op 22 mei is Anita door het hele team en de klant in het zonnetje gezet en verrast met de Apple Award van de maand april.

Anita is door meerdere collega’s en vanuit de klant genomineerd voor de Apple Award. Zij vertellen over Anita:

"Ik vind Anita echt een keiharde werker, alles wat ik vraag of bij haar neerleg pakt ze op (en geloof me ik vraag best wel veel).

"Anita is altijd vriendelijk en positief en helpt graag waar ze kan. Ze staat voor iedereen klaar en geen vraag is teveel en vindt het niet erg om iets extra’s te doen." 

"Waar een andere collega moppert stroopt zij de mouwen op en gaat ze ervoor om elk verzoek een succes te maken. Anita maakt voor mij hierin het verschil, daarnaast is ze makkelijk benaderbaar en altijd vriendelijk en vrolijk." 👊 💪

Van harte gefeliciteerd, Anita!

Apple Award maandwinnaar maart 2023 Gaitrie Ramlal

Gaitrie Ramlal is de Apple Award maandwinnaar van maart 2023!

Gaitrie is objectleider bij Capgemini in Utrecht. Op 24 april is Gaitrie door het hele team in het zonnetje gezet en verrast met de Apple Award van de maand maart.

“Gaitrie staat altijd klaar voor de klant, medewerkers en leidinggevende. Met haar woorden 'komt goed' stelt ze iedereen gerust en brengt ze elk 'probleem' tot een oplossing.

Ik vertrouw dagelijks blind op haar kennis en kunde. Ze weet mensen te mobiliseren en zorgt linksom- of rechtsom altijd dat alles in orde is. Zij is iemand die altijd voor iedereen klaar staat, zowel voor haar collega’s als voor de klant. Ze is altijd vrolijk en opgewekt en iedereen loopt met haar weg. De nominatie wordt gesteund door het voltallige facilitaire team van ISS en vanuit Capgemini. Gaitrie is gewoon onmisbaar!” 👊 💪

Van harte gefeliciteerd, Gaitrie!

Apple Award maandwinnaar februari 2023 Irine Gajadhar

Irine Gajadhar is de Apple Award maandwinnaar van februari 2023!

Irine is schoonmaakmedewerker bij Philip Morris in Bergen op Zoom en is onlangs door het hele team in het zonnetje gezet en verrast met de Apple Award van de maand februari.

Irine is door verschillende medewerkers van onze opdrachtgever genomineerd. “Irene is altijd erg vriendelijk en mensen zien haar graag. Ze is  erg opmerkzaam en vraagt altijd netjes of het gelegen komt. Ze zorgt ervoor dat het schoon is en signaleert het zelfs als er bijvoorbeeld afval verkeerd wordt gescheiden. In eerste instantie pakt zij dit dan mee (want het moet schoon zijn!), maar maakt er wel melding van. Kortom, heel servicegericht en klantgericht, en in combinatie met haar open en vriendelijke houding zien wij haar hier graag nog lang werken!”  

👊 💪

Van harte gefeliciteerd, Irine!

Apple Award maandwinnaar januari 2023 Wim Gerrits

Wim Gerrits is de Apple Award maandwinnaar van januari 2023!

Op donderdag 16 februari is Wim, receptionist bij de Brand Brouwerij van Heineken in Wijlre, verrast met de Apple Award voor de maand januari.

Wim is een gastvrije facilitair collega voor alle bezoekers bij de Brand Brouwerij. Altijd een glimlach en niks is hem te veel. Wim is al sinds 1988 een echte “Brandiaan” en kent alle ins- en outs van de Brouwerij. Wim is hulpvaardig en ook veelzijdig. Of het nu gaat om het ontvangen van bezoekers, het meedenken met de werkvoorbereiders, het plaatsen van bestellingen of het aansturen van ongedierte bestrijding en groenvoorziening etc. Wim is van alle markten thuis en heeft alles onder controle. Veelzijdigheid en het warme contact zijn de belangrijkste kenmerken van Wim. "Met Wim in je team ben je goed af, een prettige kerel met het hart op de goede plek!" 👊 💪

Van harte gefeliciteerd, Wim!