Bij ISS vinden we het belangrijk om een lerende organisatie te zijn en te investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Bij ISS krijg je de persoonlijke en professionele ontwikkeling die je nodig hebt door trainingen en begeleiding. ISS heeft 4 trainingen ontwikkeld voor verschillende groepen medewerkers. 

Placemaker Workshop

Al onze nieuwe medewerkers volgen wereldwijd de Placemaker Workshop. Tijdens deze workshop gaan medewerkers samen met de trainers onderzoeken wat het betekent om een Placemaker bij ISS te zijn en hoe we het verschil kunnen maken voor onze klanten én natuurlijk voor elkaar. ISS staat voor het creëren van bijzondere servicemomenten en met deze training garanderen we dat elke medewerker een zo hoog mogelijke service levert. 
De doelstellingen van de workshop zijn:
  • De medewerkers krijgen inzicht in de betekenis ‘Places that Work, Think and Give’ en hun eigen rol bij het realiseren hiervan.
  • De medewerkers krijgen tools om hoge servicestandaarden te garanderen.
  • De medewerkers krijgen inzicht in de behoeften en wensen van de gast en weten deze ook zo goed mogelijk te vervullen.
  • Betrokkenheid en trotsheid creëren bij ISS, de gast, opdrachtgever en collega’s.

Service Leadership Workshop

De Service Leadership Workshop is bedoeld voor alle medewerkers met een leidinggevende rol tot het niveau van facilitair manager. De workshop duurt 2 hele dagen. Tijdens de workshop leren deelnemers wat de rol van een leidinggevende is in een service cultuur. De deelnemers ontwikkelen ook kennis, vaardigheden en tools die hen als leidinggevende helpt om elke dag een omgeving te creëren waarin medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen.

Site Manager Certificering Programma

Het Site Manager Certificering Programma is voor alle facilitair managers bedoeld. Facilitair managers worden binnen ISS Site Managers genoemd. Vandaar de naam van het programma.
Het programma kent 3 hoofddoelen:
  • De operationele basisvaardigheden ontwikkelen voor een goede uitvoering van de standaardwerkwijzen, om de operationele prestaties op onze locaties te verbeteren.
  • De managementvaardigheden te versterken om een team aan te sturen en de klantbetrokkenheid op locaties te verhogen.
  • Inzicht te krijgen hoe we onze klanten kunnen behouden, te laten groeien en te ondersteunen.
“Interactie tussen de deelnemende Site Managers wordt gestimuleerd en je interne netwerk wordt hierdoor vergroot. Het programma sluit naadloos aan op “Connecting people and places to make the world work better!” - Gert-jan van Lochem, Facilitair Manager bij ISS.
Aan het eind van het Site Manager Certificering Programma presenteert de facilitair manager zijn of haar operationeel plan. Dit operationeel plan is vertaald vanuit de waarde propositie en het Account Development Plan die gemaakt is door de Key Accountmanager, ook wel de senior facilitair manager, tijdens zijn of haar KAM-certificering. Dit operationeel plan geeft aan hoe de facilitair manager verder in de klantbehoeften gaat voorzien en zowel voor ISS als de klant positieve resultaten gaat realiseren. Naar aanleiding van deze presentatie volgt er gelijk een gesprek over de presentatie en de belangrijkste leergebieden en programmaresultaten. 
Geslaagd? Dan krijgt de facilitair manager een officieel certificaat! 

Key Account Manager Certificerings Programma

Alle Key Account Managers bij ISS volgen uiteindelijk het Key Account Manager Certificering Programma (KAMC-Programma). Een Key Account Manager is verantwoordelijk voor het contract van een van onze klanten, ook wel een senior facilitair manager. De doelen van het Key Accountmanager Certificering Programma zijn:
  • De Key Account Manager leert de strategische richting van ISS kennen en zich te focussen op de behoeften van de klant.
  • De Key Account Manager ontwikkelt zich in het opbouwen van vertrouwen en het managen van stakeholders om te groeien en het account te behouden.
  • Focus op het nakomen van de beloofde klantafspraken via de blauwdruk van het Key Account en de juiste servicecultuur neer te zetten.
Aan het eind van het KAMC-Programma houdt de Key Account Manager een presentatie over zijn of haar Account Development Plan. Geslaagd? Dan krijgt de Key Accountmanager een officieel certificaat!
"De Key Account manager certificering heeft mij enerzijds persoonlijk inzicht gegeven in leading the Customer, leading the Operation en leading the Performance. Anderzijds heeft het inzicht gegeven in de verdieping van het Account Development Plan, de DISC heeft mij inzage gegeven in mijn gedragsvoorkeuren deze inzichten kan ik weer gebruiken voor een effectievere communicatie in mijn stakeholder management analyse en bij de verdiepingsslag naar de operationele collega’s. " - Richard Verhoef, Key Account Manager bij ISS.
Example alt text

Volg opleidingen, cursussen en trainingen en haal certificaten voor jouw werk

Example alt text

Bepaal samen met jouw leidinggevende wat je wil en hoe jij beter wordt in je werk

Example alt text

Samen met jouw team ga je aan de slag om elke dag beter te worden

Mis nooit een interessante vacature

Laat je gegevens achter en wij houden je up to date!