Schoonmaak

Welkom in de wereld van Cleaning. Onze expertise, wereldwijd. Schoon heeft een nieuwe dimensie gekregen en biedt zekerheid en vertrouwen. Bied jij die zekerheid en vertrouwen bij onze klanten? Word cleaning expert bij ISS!

"Schoonmaak is een specialisme."

Door jarenlange ervaring weten we wat het betekent als iets schoon moet zijn. Een kantooromgeving, een productieomgeving of een keuken? Met de juiste aanpak expertise zorgen we voor een gezonde en betrouwbare werkomgeving.

BE WHO YOU ARE

Bij ons krijgt elk talent de ruimte om de beste versie van zichzelf te zijn – ongeacht achtergrond, geloof en identiteit. We bieden je een vertrouwde omgeving: iedereen krijgt de ruimte, respecteert elkaar en steekt de handen uit de mouwen als dat nodig is. Bij ISS luisteren we naar wat jij te vertellen hebt, en zijn we altijd benieuwd naar je ideeën en kwaliteiten. Kortom: naar wat jou jóu maakt. In jouw team voel jij je thuis – hier ben je welkom.

Van werkplek tot productielocatie, van blije medewerkers tot blije klanten...

Een schone plaats is een gezonde plaats en een plaats die vertrouwen geeft. De medewerkers van onze klanten voelen zich op hun gemak in een schone omgeving. Het werkt prettiger en maakt mensen blij. Als schoonmaker bij ISS zorg je voor blije gezichten en mensen die het naar hun zin hebben op hun werk. En daar zorg jij voor!
Example alt text

Werken bij de expert in schoonmaak

Example alt text

Vast team met een vaste leidinggevende

Example alt text

Vaste uren en op tijd betaald

Mis nooit meer een interessante vacature!

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte.