Kantoor ISS

Vanuit het Nederlandse hoofdkantoor in De Meern ondersteunen we de operatie op het gebied van finance, HR, inkoop, HSE, sales & marketing, en door onze cleaning en food experts.

"Voor een soepele en tevreden operatie én een tevreden opdrachtgever."

BE WHO YOU ARE

Bij ons krijgt elk talent de ruimte om de beste versie van zichzelf te zijn – ongeacht achtergrond, geloof en identiteit. We bieden je een vertrouwde omgeving: iedereen krijgt de ruimte, respecteert elkaar en steekt de handen uit de mouwen als dat nodig is. Bij ISS luisteren we naar wat jij te vertellen hebt, en zijn we altijd benieuwd naar je ideeën en kwaliteiten. Kortom: naar wat jou jóu maakt. In jouw team voel jij je thuis – hier ben je welkom.

De operatie laten werken voor de klant

Elke klant bij ISS is uniek. Door de organisatiecultuur, het type medewerkers, de werkzaamheden, de branche en door het dienstverleningspakket dat wij bieden.
Dat vereist van de operationele medewerkers en operationeel management dat zij zich volledig kunnen richten op de klant en op passende dienstverlening. Vandaag en morgen.
Vanuit staf en support in het hoofdkantoor in De Meern zorgen we voor die focus door de generieke werkzaamheden en klant overstijgende projecten te doen of heel specifieke expertises over te nemen van operationeel management.

Dat lukt alleen door goede samenwerking. Binnen het facilitair bedrijf van ISS bij de klant en tussen het facilitair bedrijf en de supportfuncties bij het hoofdkantoor. Alles is er op gericht om het facilitair bedrijf bij elke klant te ondersteunen en beter te laten werken voor de klant.

Example alt text

Werken voor de employer of choice in FM

Example alt text

Uitgebreid internationaal netwerk

Example alt text

Veel ruimte voor eigen inbreng, ondernemerschap en vakmanschap

Mis nooit meer interessante vacatures

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte!