Bij ISS is geen dag hetzelfde. Elke dag werken we hard aan het creëren van de beste werkplekken voor de beste talenten op de beste locaties. Die van onze klanten. Er gebeurt elke dag een hoop. Op deze pagina vind je alle nieuwsartikelen over ISS en haar Placemakers.

PEOPLE MAKE PLACES

Lees het laatste nieuws van en over ISS!

Algemeen
Hospitality
Food

Be My Guest: nieuw platform voor werken in de wereld van hospitality

ISS is een van de trotse initiatiefnemers van het Hospitality pact en van 'Be my guest', de landelijke campagne met bijbehorend platform. De campagne is bedoeld om jongeren te inspireren en te faciliteren in de mogelijkheden van werken in de hospitality sector. Een branche vol kansen, authentike ervaringen en uitdagingen. ISS is een van de initiatiefnemers van dit pact en platform. Op dit platform vertelt Vincent Vissers, horecamanager van ISS bij Erasmus MC, zijn ervaringen met het werken in de horeca en facilitaire dienstverlening.

Algemeen

Een werkplek voor iedereen

Een werkplek waar iedereen zich thuis voelt en verbonden met de organisatie. Die wil ISS Facility Services mogelijk maken, voor de eigen organisatie én voor klanten.

Algemeen

ISS Facility Services scoort sterk als Top Employer in Nederland

ISS Facility Services is dit jaar opnieuw erkend en gecertificeerd als Top Employer in Nederland. Het certificaat van het Top Employers Institute bewijst dat het HR-beleid van ISS zowel binnen als buiten de organisatie zeer goed gewaardeerd wordt.

Algemeen

ISS beloond met hoogste trede op de Prestatieladder Socialer Ondernemen

ISS heeft de hoogste trede op de Prestatieladder Socialer Ondernemen weten te behalen, waarmee het vooruitstrevende beleid op het gebied van Diversiteit & Inclusie wordt erkend.

Algemeen

“Het is zo belangrijk om als HR integer te blijven”

Algemeen

ISS Facility Services is Top Employer 2022