Bij ISS is geen dag hetzelfde. Elke dag werken we hard aan het creëren van de beste werkplekken voor de beste talenten op de beste locaties. Die van onze klanten. Er gebeurt elke dag een hoop. Op deze pagina vind je alle nieuwsartikelen over ISS en haar Placemakers.

PEOPLE MAKE PLACES

Lees het laatste nieuws van en over ISS!

Algemeen
Diversiteit & Inclusie

‘De beste versie van jezelf worden: het kan bij ISS’

Facilitaire dienstverlener ISS Facility Services is dit jaar voor de derde keer op rij gecertificeerd als Top Employer in Nederland, met uitstekende scores op vele facetten. Leiderschap is een belangrijke sleutel tot succes en zorgt er onder meer voor dat medewerkers zich optimaal kunnen ontplooien.

Algemeen

ISS Facility Services scoort opnieuw sterk als Top Employer in Nederland

ISS is dit jaar voor de derde keer op rij erkend en gecertificeerd als Top Employer in Nederland. Het certificaat bewijst dat het Human Resource beleid (HR-beleid) zowel binnen als buiten ISS zeer goed gewaardeerd wordt.

Algemeen
Diversiteit & Inclusie

Gemmie Hermens bij de top 3 finalisten voor de titel CHRO Of The Year

Gemmie Hermens, onze People & Culture Director, is dit jaar tot de drie finalisten gekomen voor de prestigieuze titel CHRO Of The Year. Deze prijs is een fraaie erkenning voor haar pionierswerk en HR-leiderschap.

Algemeen
Facilitair management

Rising Star Ben Vorsteveld van ISS: 'Dankbaar voor de kansen die ik jong gekregen heb'

Maak kennis met Rising Star Ben Vorsteveld, Key Account Manager bij ISS Facility Services.

Algemeen
Hospitality
Food

Be My Guest: nieuw platform voor werken in de wereld van hospitality

ISS is een van de trotse initiatiefnemers van het Hospitality pact en van 'Be my guest', de landelijke campagne met bijbehorend platform. De campagne is bedoeld om jongeren te inspireren en te faciliteren in de mogelijkheden van werken in de hospitality sector. Een branche vol kansen, authentike ervaringen en uitdagingen. ISS is een van de initiatiefnemers van dit pact en platform. Op dit platform vertelt Vincent Vissers, horecamanager van ISS bij Erasmus MC, zijn ervaringen met het werken in de horeca en facilitaire dienstverlening.

Algemeen

Een werkplek voor iedereen

Een werkplek waar iedereen zich thuis voelt en verbonden met de organisatie. Die wil ISS Facility Services mogelijk maken, voor de eigen organisatie én voor klanten.