ISS behoort met meer dan 2,500 medewerkers in Nederland en ruim 360,000 medewerkers wereldwijd tot de top 40 grootste werkgevers van de wereld. ISS heeft hierdoor een grote sociale footprint (38+ landen, diversiteit aan culturen, achtergronden en 150 nationaliteiten). Wij vinden het belangrijk om als organisatie een afspiegeling van de maatschappij te zijn en dat alle medewerkers bij ISS zich welkom, gezien en gewaardeerd voelen. We willen een plek creëren waar respect en gelijkwaardigheid centraal staan.
Daarom werken wij aan:
  • Gelijke kansen en speelveld voor alle medewerkers op het werk. Ons streven is om iedereen eerlijk te behandelen, ongeacht geslacht, leeftijd, afkomst, geloof, wie je liefhebt, hoe je eruitziet en je waar je goed in bent.
  • Het inspireren van mensen door te laten zien dat het goed is dat we allemaal anders zijn. We willen dat iedereen begrijpt en respecteert dat mensen verschillende ideeën hebben en vanuit verschillende perspectieven denken. Het accepteren en waarderen van die verschillen maakt ons beter als organisatie.
  • Een werkomgeving met een veilige werksfeer en waar inclusie wordt bevorderd. We willen dat je je gewaardeerd en gerespecteerd voelt als je bij ons werkt.

Meer weten over ISS als werkgever