Maatwerk is de standaard in Food

Elke plaats verdient een andere benadering in eten en drinken. Afgestemd op de behoefte van de gast bieden we alles van á la carte en selfservice tot automaat en delivery.

PEOPLE MAKE PLACES

Van bedrijfskantine met 60 gasten tot bedrijfsrestaurant met 600...

Jij bent gastgericht, ondernemend en meedenkend. En daarmee de gast altijd een stapje voor. Je zorgt voor een aantrekkelijke locatie waar jouw gasten jou kennen en graag (terug)komen. Jouw hart klopt voor eten en drinken en een geweldige ervaring. Je begrijpt de commerciële kant van bedrijfscatering en tegelijkertijd denk je mee over uitdagingen op het gebied van CO2-uitstoot, afvalreductie, lokale leveranciers, eiwittransitie, take-out & delivery.

Afwisselend: van koffie tot borrel, van self service tot á la carte

Werken als zelfstandig ondernemer met veel vrijheid

Maximale impact op klanttevredenheid

Mis nooit meer een interessante vacature!

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe kansen!