Food

Welkom in de wereld van Food, de culinaire kant van ISS. In de bedrijfscatering gaan smaakbeleving en werkplekbeleving samen. Wil jij smaak en een glimlach presenteren? Kom dan werken bij ISS als Placemaker in de food.

"Maatwerk is de standaard in Food."

Elke plaats verdient een andere benadering in eten en drinken. Afgestemd op de behoefte van de gast bieden we alles van á la carte en selfservice tot automaat en delivery.

BE WHO YOU ARE

Bij ons krijgt elk talent de ruimte om de beste versie van zichzelf te zijn – ongeacht achtergrond, geloof en identiteit. We bieden je een vertrouwde omgeving: iedereen krijgt de ruimte, respecteert elkaar en steekt de handen uit de mouwen als dat nodig is. Bij ISS luisteren we naar wat jij te vertellen hebt, en zijn we altijd benieuwd naar je ideeën en kwaliteiten. Kortom: naar wat jou jóu maakt. In jouw team voel jij je thuis – hier ben je welkom.

Van bedrijfskantine met 60 gasten tot bedrijfsrestaurant met 600...

Jij bent gastgericht, ondernemend en meedenkend. En daarmee de gast altijd een stapje voor. Je zorgt voor een aantrekkelijke locatie waar jouw gasten jou kennen en graag (terug)komen. Jouw hart klopt voor eten en drinken en een geweldige ervaring. Je begrijpt de commerciële kant van bedrijfscatering en tegelijkertijd denk je mee over uitdagingen op het gebied van CO2-uitstoot, afvalreductie, lokale leveranciers, eiwittransitie, take-out & delivery.

Afwisselend: van koffie tot borrel, van self service tot á la carte

Werken als zelfstandig ondernemer met veel vrijheid

Maximale impact op klanttevredenheid

Mis nooit meer een interessante vacature!

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte van nieuwe kansen!