De hospitality sector lanceert Ontdekhospitality.nl

Edu Peek met de Top Employer Award 2022
Het Hospitality Pact lanceert vandaag met haar partners, waaronder ISS, het online platform ontdekhospitality.nl. Onderdeel hiervan is een grote digitale campagne die als doel heeft om mensen te informeren en inspireren om te kiezen voor een baan of opleiding in de hospitality sector. 
Het Hospitality Pact is een samenwerkingsverband dat zich richt op duurzame oplossingen voor de arbeidsmarkt in de gastvrijheidssector. Op het platform wordt ook aandacht besteed aan de veelzijdige wereld van facility services.

Kom leren en werken in de hospitality sector

Er zijn uitdagende loopbanen voor ieder hospitality talent. Met leuke en inspirerende content vanuit het werkveld laten we zien dat werken in de sector een echt vak is en dat je je een leven lang met plezier verder kan leren en ontwikkelen.

ISS partner en mede-initiatiefnemer

ISS is een van de initiatiefnemers en partners van dit initiatief, samen met werkgeversorganisaties als Koninklijke Horeca Nederland, ANVR en Veneca, werknemersoganisatie FNV Horecabond en bedrijven als Heineken, McDonald’s, Coca-Cola, Stayokay, Albron, Vitam, Stichting House Of Hospitality en vele andere bedrijven.
Op onze partnerpagina vind je onder andere enkele spotlightvacatures en het verhaal van onze horecamanager Vincent Vissers die voor ISS bij het Erasmus MC Rotterdam werkzaam is.