Facility

Welkom in de wereld van facilitair management. Van volledig zelf de diensten uitvoeren tot deels uitbesteed. Vaak het eerste, soms het laatste, maar altijd de klant centraal en toegevoegde waarde bieden aan medewerkers van de klant en onze eigen medewerkers. Dat is de wereld van facility.

"Met service excellence en human touch de beste workplace experience bij onze klanten neerzetten."

Bij ISS draait alles om mensen en plaatsen. De interactie tussen mensen en de plaatsen waar ze zich bevinden, bepaalt hoe zij die plaats ervaren. Onze mensen zorgen ervoor dat deze plaatsen doen wat ze moeten doen voor de medewerkers van onze klanten. En facilitair management heeft hierin een leidende rol.

BE WHO YOU ARE

Bij ons krijgt elk talent de ruimte om de beste versie van zichzelf te zijn – ongeacht achtergrond, geloof en identiteit. We bieden je een vertrouwde omgeving: iedereen krijgt de ruimte, respecteert elkaar en steekt de handen uit de mouwen als dat nodig is. Bij ISS luisteren we naar wat jij te vertellen hebt, en zijn we altijd benieuwd naar je ideeën en kwaliteiten. Kortom: naar wat jou jóu maakt. In jouw team voel jij je thuis – hier ben je welkom.

Aanspreekpunt en eindverantwoordelijke voor klant en team

Bij ISS richten we een facilitair bedrijf in naar de wensen, behoeften en dienstverlening van de klant. We voeren de diensten veelal uit met onze eigen medewerkers, Placemakers, en in beperktere mate met onderaannemers.

Facilitair management betekent dan ook dat je tegelijkertijd teams en teamleiders aanstuurt en contracten beheert. Je bent eindverantwoordelijke voor het contract en/of voor een locatie en daardoor ben je direct betrokken bij klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en financiële resultaten.

Uiteenlopende instap- en doorgroeimogelijkheden

Verantwoordelijkheid voor team(s) en budgetten

Example alt text

Uitgebreide ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden

Mis nooit meer een interessante vacature!

Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte!