Hospitality

Welkom in de wereld van gastvrijheid en gastgerichtheid bij ISS. Van het ontvangst met een glimlach, via een warm onthaal voor alle gasten tot een geweldige beleving op de werkvloer. Jij legt de rode loper uit voor de medewerkers en gasten bij onze klanten.

"Een goed gevoel geven en een glimlach terugkrijgen. Dat is gastgericht werken."

Een bedrijf is als een hotel. Alleen dan zonder de hotelkamers... Vanaf het moment dat iemand het parkeerterrein op rijdt of naar de ingang van de locatie loopt bepaal jij al met welk gevoel hij of zij straks thuiskomt.

BE WHO YOU ARE

Bij ons krijgt elk talent de ruimte om de beste versie van zichzelf te zijn – ongeacht achtergrond, geloof en identiteit. We bieden je een vertrouwde omgeving: iedereen krijgt de ruimte, respecteert elkaar en steekt de handen uit de mouwen als dat nodig is. Bij ISS luisteren we naar wat jij te vertellen hebt, en zijn we altijd benieuwd naar je ideeën en kwaliteiten. Kortom: naar wat jou jóu maakt. In jouw team voel jij je thuis – hier ben je welkom.

Van receptie tot werkplekondersteuning: de vraag beantwoorden voordat deze wordt gesteld.

Bij de receptie, in het vergadercentrum, in de kantoortuin of in het bedrijfsrestaurant. Overal waar jij komt, ben jij het wakend oog en oor voor de beste beleving bij onze klant. Jij ziet wat er beter kan nog voordat de klant het ziet. Het is al opgelost nog voordat iemand iets doorheeft en je bent cruciaal in het ontdekken van nieuwe behoeften en mogelijkheden die de beleving voor medewerkers en gasten nog verder verbetert.
Example alt text

Werken voor mooie klanten

Example alt text

Samen zorgen voor de beste beleving

Example alt text

Verschillende ontwikkelmogelijkheden

Mis nooit een interessante vacature

Laat je gegevens achter en wij houden je up to date!