Onze Placemaker Daniëlla Jansen vertelt over haar werk bij ISS:

‘Aandacht, Betrokkenheid en Clubgevoel… daar draait het om!’

Dat maakt ISS A place to be Daniëlla

Voor Daniëlla Jansen was het al vanaf het begin duidelijk: na de Academie Diedenoort en de Master Facility Management in Londen zou haar toekomst liggen bij een van de drie grootste facilitaire dienstverleners ter wereld. Ze solliciteerde en koos uiteindelijk voor ISS, omdat ze daar het leukste gesprek had en de mooiste aanbieding kreeg. Als key account manager op twee production based foodlocaties is ze nog lang niet klaar bij ISS.

"Ik kom uit een ondernemersgezin", begint Daniëlla, "en weet niet beter dan dat ik al van jongs af aan mijn handen uit de mouwen stak om te werken bij het bedrijf van mijn ouders. Maar de facilitaire dienstverlening trok me enorm, dus na mijn studies koos ik ervoor om bij ISS te gaan werken. Ik begon in 2016 als accountcoördinator en was na een jaar site manager. En niet veel langer daarna kon ik key account manager worden en dat doe ik nu al meer dan drieënhalf jaar."

Klantrelatie uitbouwen

"Als key account manager geef ik samen met mijn opdrachtgevers richting aan en invulling van het contract", vervolgt Daniëlla. "Door innovatieve projecten op te starten en passende servicegerichte oplossingen te bieden, bouwen we deze klantrelatie verder uit op commercieel, financieel en operationeel vlak. Ik geef direct leiding aan onze facility managers die, op hun beurt, voor de dagelijkse aansturing van onze servicemedewerkers zorgen. Samen waarborgen we de continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening van ISS."

‘Can do mentaliteit’

"Bij ISS heerst een positieve ‘can do mentaliteit’ die naadloos aansluit bij mijn persoonlijke instelling en opvatting: afspraak is afspraak, wees betrokken en geef altijd het goede voorbeeld naar alle stakeholders. Mijn ABC-tje gebruik ik veel in mijn teams: Aandacht, Betrokkenheid en Clubgevoel… daar draait het om."

Passie voor het werk

Daniëlla is duidelijk over wat erbij komt kijken om een succesvolle carrière binnen ISS te hebben: "Persoonlijke drijfveren en passie voor het werk. Daar draait het om! Je moet je zeker bewijzen binnen ISS, maar dan volgt die erkenning snel en kun je daarna stappen maken. Welke? Dat is een mooie vraag, maar ISS timmert flink aan de weg, dus die zitten er zeker wel in", besluit ze glimlachend.