Gemmie Hermens bij de top 3 finalisten voor de titel CHRO Of The Year

Edu Peek met de Top Employer Award 2022
Gemmie Hermens, onze People & Culture Director, is dit jaar tot de drie finalisten gekomen voor de prestigieuze titel CHRO Of The Year. Deze prijs is een fraaie erkenning voor haar pionierswerk en HR-leiderschap.

Het doel van de CHRO of The Year Award is om innovatieve en inspirerende HR-directeuren erkenning te geven voor het werk wat zij doen. De criteria die voorop staan bij de uitreiking zijn Innovatie, Inspiratie en Impact. Daarnaast moeten de HR-directeuren die in aanmerking komen als zelfstandige en autonome HR-leider verantwoordelijk zijn voor een organisatie met minimaal 2.000 medewerkers, een standplaats in Nederland hebben en meer dan een jaar hun rol vervullen.

Gemmie Hermens, onze People & Culture Director, heeft niet alleen impact op ISS, maar op de gehele HR-Community. Gemmie inspireert anderen en zet zich in voor een positieve, winnende cultuur. Hierdoor krijgt ISS de erkenning als Top Employer en hoort ISS als werkgever bij de beste 10% bedrijven in Nederland op het gebied van diversiteit en inclusie en sociaal ondernemen. Dit heeft geleid tot een brede waardering voor ons HR-beleid en het aantrekken en behouden van talenten voor onze organisatie. 

Het komende jaar mag Caroline Tervoort-Visser van KPMG zich CHRO Of The Year noemen. Wij feliciteren haar hartelijk met de behaalde titel. Maar voor ISS is Gemmie ook een winnaar!

Foto: Floor Reurslag (Manager Talent Management and L&D ISS Nederland), Robert Oosting (Head of Diversity and Inclusion ISS Nederland), Gemmie Hermens (People & Culture director ISS Nederland) en Edu Peek (algemeen directeur ISS Nederland).