BECOME WHAT YOU WANT

Dreams do come true! En daar willen we je graag bij helpen. Met onze speciaal ontwikkelde programma’s kun je ontdekken, leren en groeien. Oftewel: worden wie je wilt zijn. Zo verleggen we samen jouw grenzen, en ben – of word – je een echte ‘Placemaker’. Iemand die altijd iets extra’s levert, zodat klanten je belonen met een big smile.

Ontdekken, leren en groeien

Bij ISS zijn alle medewerkers, Placemakers, belangrijk. Voor het leveren van de beste dienstverlening hebben we de beste mensen nodig. Met onze eigen Academy zorgen we dat alle Placemakers de laatste kennis en vaardigheden hebben om de plaatsen te maken.

ISS wil dat haar medewerkers trots zijn op hun werk, het leuk vinden om te werken en op een goede, efficiënte en gezonde manier het werk kunnen uitvoeren. Voor ISS is de ontwikkeling van medewerkers een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Het voortdurend kunnen inspelen op vraag uit de markt vraagt om vakkundige, enthousiaste en professionele medewerkers. Wij geloven in het ontwikkelen van onze talenten. ISS moedigt medewerkers aan hun eigen potentie te ontdekken en ondersteunt dit met coaching, training en persoonlijke ontwikkelplannen.

Binnen ISS vinden we het belangrijk om je goed te begeleiden als je bij ons komt werken. We nemen in ons onboardingsprogramma de tijd om jou kennis te laten maken met de organisatie ISS in Nederland en de wereldwijde organisatie met het hoofdkantoor in Kopenhagen.

Management Traineeships

Als je als pas afgestudeerde of als young professional met een paar jaar werk ervaring je carrière bij ons wil (door)starten, kan dat. We bieden verschillende mogelijkheden op nationaal en internationaal niveau. In ons Global Management Traineeship maak je in anderhalf jaar tijd kennis met de internationale ISS organisatie en ga je er ook veel van zien. Je workshops, onder andere over Leiderschap en Commercie worden zoveel mogelijk internationaal georganiseerd.
Ons Local Talent Programme is er op gericht om je op nationaal niveau binnen één segment te helpen ontwikkelen tot een geschikte manager en hierin staan naast de ervaring in de praktijk ook vaardigheidsprogramma’s, een coach en begeleider tot je beschikking.
Er zijn nog meer manieren om je te laten instromen en er voor te zorgen dat je je blijvend kan ontwikkelen en kan blijven leren. We doen dit door:

Opleidingsprogramma’s

Ons hoofdkantoor in Kopenhagen is continu bezig met het schrijven en ontwikkelen van gave opleidingsprogramma’s voor allerlei groepen medewerkers. Samen met ons hoofdkantoor in Kopenhagen en onze Talent hub in Warschau zijn we in staat voor site managers, key account managers en directieleden mooie programma’s aan te bieden. Zo werken we over de hele wereld op een zelfde manier en weten we de visie van ISS allemaal goed uit te dragen.

Vakopleidingen

Ook inhoudelijk bieden we uiteraard ook de nodige opleidingen aan en dat doen we als we het niet zelf in huis hebben met vaste partners.

Talent Management

Wij vinden het daarnaast belangrijk dat leidinggevenden en hun teamleden met elkaar in gesprek blijven over prioriteiten, prestaties en ontwikkeling performance management. Daarom voeren onze operationele medewerkers een of meerdere keren per jaar een gesprek met hun leidinggevende. Een gesprek biedt zowel leidinggevende als de medewerker de kans een open en positief gesprek te voeren waarin de meningen en belangen van beiden worden besproken. Deze gesprekken verhogen de motivatie van onze medewerkers en tonen dat ISS hun betrokkenheid waardeert. Ook worden hier loopbaanambities besproken, wat uiteindelijk zorgt voor verhoogd werkplezier en een lager ziekteverzuim. Voor onze leidinggevenden hebben we een Start-, Functionerings- en Beoordelingscyclus (SFB-cyclus).

Deze SFB-cyclus is bedoeld om talenten en ambities te vertalen naar resultaten en gedrag die voorwaardelijk zijn voor de realisatie van de doelstellingen en die belangrijk zijn voor eigen ontwikkeling en loopbaanambities. Bij ISS vinden we het belangrijk dat medewerkers blijven leren en ontwikkelen. Voordeel van ISS is, dat het werkzaam op veel locaties en op veel vakgebieden. Zo hoef je niet snel uitgekeken te zijn op het werk bij ISS, er ligt vast weer ergens anders een leuke uitdaging op je te wachten. Uiteraard steunen we je in de weg er naar toe. 

Example alt text

Volg opleidingen, cursussen en trainingen en haal certificaten voor jouw werk

Example alt text

Bepaal samen met jouw leidinggevende wat je wil en hoe jij beter wordt in je werk

Example alt text

Samen met jouw team ga je aan de slag om elke dag beter te worden

Mis nooit een interessante vacature

Laat je gegevens achter en wij houden je up to date!