ISS Facility Services scoort sterk als Top Employer in Nederland

Edu Peek met de Top Employer Award 2022
ISS Facility Services is dit jaar opnieuw erkend en gecertificeerd als Top Employer in Nederland. Het certificaat van het Top Employers Institute bewijst dat het HR-beleid van ISS zowel binnen als buiten de organisatie zeer goed gewaardeerd wordt. De facilitaire dienstverlener realiseerde op veel aspecten van het HR-beleid hoge scores, met zelfs een 100% score op business strategy, purpose & values en ethiek en integriteit.

Algemeen directeur Edu Peek van ISS Facility Services is trots op deze prestigieuze erkenning: “Het Top Employers certificaat is een prachtige erkenning van ISS als toonaangevend werkgever. Goed werkgeverschap en zorg voor onze mensen heeft onze voortdurende aandacht. Dat zorgt aantoonbaar voor gemotiveerde en vakkundige medewerkers die met plezier en trots hun werk doen”.

A place to be you

Gemmie Hermens, People & Culture director van ISS voegt hieraan toe:

“We zijn er trots op dat we het afgelopen jaar volgens het Top Employers Institute nog betere scores hebben gerealiseerd. We hebben een duidelijke belofte aan de arbeidsmarkt. ISS is A Place to Be You. Bij ISS maak je deel uit van een gewaardeerd en divers team, een wereldwijde community van collega’s die elkaar helpen een plek te vinden waar je jezelf kunt zijn. We zetten onverminderd in op de verdere ontwikkeling van ons HR-beleid. Dit doen we onder andere op de gebieden duurzame inzetbaarheid, talentmanagement en leiderschap en cultuur”.

Diversiteit en inclusie: bij de beste 10% bedrijven van Nederland

Ook op het gebied van diversiteit en inclusie scoort volgens het Top Employers Institute ISS bijzonder sterk. In 2022 werd de hoogste trede van de Prestatieladder Sociaal Ondernemen behaald, waarmee het bedrijf tot de 10% best presterende bedrijven op het gebied van diversiteit en inclusie behoort. Ruim tien procent van de eigen medewerkers behoort tot de groep met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Uitzonderlijke prestaties

Het Top Employers Institute, wereldwijde autoriteit op het gebied van HR-beleid, certificeert organisaties die met een uitstekend HR-beleid bijdragen aan een betere arbeidswereld. David Plink, CEO van het Top Employers Institute, zegt: “Uitzonderlijke tijden halen het beste in mensen en organisaties naar boven. Daar zijn we dit jaar getuige van geweest in ons Top Employers Certificeringsprogramma: uitzonderlijke prestaties van de gecertificeerde Top Employers 2023. Deze werkgevers hebben keer op keer laten zien dat ze zorgdragen voor de ontwikkeling en het welzijn van hun mensen. Daarmee verrijken zij gezamenlijk de wereld van werk. We zijn trots om de groep toonaangevende mensgerichte werkgevers van dit jaar aan te kondigen en te vieren: de Top Employers van 2023". 

Foto: Edu Peek (algemeen directeur ISS Nederland) en Gemmie Hermens (People & Culture director ISS Nederland).