The ISS Global Managment Trainee Programme could be your career master plan.

Global Management Trainee Programme

Wat houdt het Global Management Trainee Programme in?

Ben jij een Young Professional, ambitieus en sta jij met 2 benen op de grond? Dan kan jij diegene zijn die we zoeken voor het ISS Global Management Trainee Programme!

Als Trainee van ISS doorloop je op hoog tempo een ”mini-carrière” die je kennis verschaft van verschillende service lines binnen ISS. Je krijgt vanaf dag één een lid van ons Executive Managementteam als persoonlijke coach en mentor. Tijdens deze intensieve, 18 maanden durende Traineeship worden theorie en praktijk continu afgewisseld. Je zult samen met ruim 20 andere internationale ISS-trainees deelnemen aan een vijftal workshops in het buitenland. Dit zijn bijvoorbeeld workshops op het gebied van Strategie, Leadership en Operational Excellence.

Tijdens het Trainee Programme zul je ook internationale ervaring opdoen, want je gaat drie maanden naar het buitenland! Hierdoor krijg je inzicht in onze wereldwijde dienstverlening en bouw je een mooi internationaal netwerk op.

Zodra je het intensieve programma hebt afgerond, is het onze intentie om je een functie aan te bieden. De verwachting is dat je op langere termijn doorgroeit naar een senior managementpositie.

Solliciteer meteen

Ben jij de Management Trainee die wij zoeken?

Je ziet voor jezelf een toekomst binnen het uitvoerend management en je wilt niets liever dan verder investeren in jezelf en ISS. Je hebt een afgeronde Bachelor of Master, bijvoorbeeld in de richting van Bedrijfskunde of Facility Management en maximaal twee jaar relevante werkervaring. Relevante werkervaring is een stage of een (bij)baan in bijvoorbeeld accountmanagement, sales of consultancy.

Je geniet van een complexe uitdaging, waarbij je naast je analytische vaardigheden ook in besluitvorming en uitvoering de beste ondersteuning aan onze partner biedt.

Jouw ambitieuze mentaliteit wordt aangevuld met een respectvolle en empathische houding tegenover de mensen om je heen. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Heb je vragen over het Traineeship? Neem dan contact op met Laury Jongsma via recruitment@nl.issworld.com.

Solliciteer meteen
Werken bij ISS - geef jouw carrière een boost met onze traineeship