Solliciteren bij ISS

Operationele vacatures

Heb jij interesse in een van de operationele functies? Onderaan elke operationele vacature vind je het e-mailadres en eventueel een telefoonnummer. Gebruik deze gegevens om aan te geven dat je geïnteresseerd bent of om vragen te stellen. Klik op de link van het e-mailadres en stuur je motivatie en CV of stel jouw vragen!

Aan de slag bij ISS in de cleaning operatie

Management- & stafvacatures

Heb jij interesse in één van de management- of staffuncties? Solliciteer dan via de button ‘Solliciteren’ onderaan de vacature. Je ontvangt een bevestiging vanuit ons recruitmentsysteem, zodat je weet dat we je sollicitatie hebben ontvangen. Uit alle reacties die wij ontvangen, kiezen wij de kandidaten die het beste aansluiten bij de functie en mogelijk wordt je gebeld om nadere toelichting te geven op je sollicitatie. Bij voldoende aanknopingspunten wordt je uitgenodigd voor een eerste gesprek en een e-assessment kan ook onderdeel zijn van de procedure. Een vervolggesprek en mogelijk een ‘klikgesprek’ bij de opdrachtgever zijn de volgende stappen. Als je alle rondes goed hebt doorlopen, ontvang je een aanbieding om aan de slag te gaan bij ISS!

Aan de slag bij ISS in een management- of staffunctie

Vragen? Neem contact op met recruitment

Heb je nog vragen over de procedure? Of over de vacature voor een management- of staffunctie? Neem dan contact op met de recruiter Jayant Poedai.

Jayant Poedai - Senior Recruitment Business Partner

Hoi! Ik ben Jayant!

Wat gaaf dat je geïnteresseerd bent in het werken bij ISS Facility Services! Een geweldige plek om te werken en een plaats waar iedereen kan groeien. Waarom? Omdat wij de sterke overtuiging hebben dat geweldige mensen het verschil maken! Binnen ISS ben ik verantwoordelijk voor het binden van talenten aan alle management- en staffuncties voor het hoofdkantoor en voor de key account-organisatie. Met mijn ervaring binnen grote corporate organisaties denk ik graag met je mee over passende vacatures en vertel ik je vooral graag over het werken bij ISS Facility Services!

Wil je meer over mij weten? Bekijk mijn LinkedIn-profiel!

Jayant Poedai
Sr. Recruitment Business Partner
+31 6 4188 2314

Is er op dit moment geen vacature die goed aansluit bij jouw profiel? Laat dan jouw gegevens bij ons achter via een open sollicitatie. Zo kunnen we contact opnemen als er mogelijkheden voor jou ontstaan.

Open sollicitatie

Stel via onderstaand formulier jouw vraag aan ISS.

*= Velden met een sterretje zijn verplicht.

ISS Facility Services
Rijnzathe 8
3454 PV De Meern
Postbus 115
3454 ZJ De Meern
+31 (0)30-24 24 344