Solliciteren bij ISS

Operationele vacatures

Heb jij interesse in een van de operationele functies? Onderaan elke operationele vacature vind je het e-mailadres en eventueel een telefoonnummer. Gebruik deze gegevens om aan te geven dat je geïnteresseerd bent of om vragen te stellen. Klik op de link van het e-mailadres en stuur je motivatie en CV of stel jouw vragen!

Aan de slag bij ISS in de cleaning operatie

Management- & stafvacatures

Heb jij interesse in één van de management- of staffuncties? Solliciteer dan via de button ‘Solliciteren’ onderaan de vacature. Je ontvangt een bevestiging vanuit ons recruitmentsysteem, zodat je weet dat we je sollicitatie hebben ontvangen. Uit alle reacties die wij ontvangen, kiezen wij de kandidaten die het beste aansluiten bij de functie en mogelijk wordt je gebeld om nadere toelichting te geven op je sollicitatie. Bij voldoende aanknopingspunten wordt je uitgenodigd voor een eerste gesprek en een e-assessment kan ook onderdeel zijn van de procedure. Een vervolggesprek en mogelijk een ‘klikgesprek’ bij de opdrachtgever zijn de volgende stappen. Als je alle rondes goed hebt doorlopen, ontvang je een aanbieding om aan de slag te gaan bij ISS!

Aan de slag bij ISS in een management- of staffunctie

Vragen? Neem contact op met recruitment

Heb je nog vragen over de procedure? Of over de vacature voor een management- of staffunctie? Neem dan contact op met de recruiter Dave van der Mark.

Recruiter Dave van der Mark

Hi toekomstige collega!

Hartstikke leuk dat je interesse hebt in werken bij ISS Facility Services! Een hartstikke fijne en leerzame plek om te werken waar iedereen op zijn of haar manier het verschil kan maken. Binnen ISS ben ik verantwoordelijk voor het verbinden van professionals met de focus op staff- en managementfuncties voor ons hoofdkantoor en onze key account-organisaties.

Voor mij betekent het vak Recruitment vooral: talent en de organisatie matchen op een persoonlijke en betrokken manier en daarmee beiden laten groeien en verder brengen. Ik maak daarbij dankbaar gebruik van mijn nieuwsgierigheid en mijn oprechte interesse in de mens. In mijn rol bij ISS kan ik mijn competenties als resultaatgerichtheid en mijn kwaliteit om snel te verbinden met verschillende soorten mensen kwijt en ik ben daar erg gelukkig mee.

Als je, net als ik, nieuwsgierig bent of je wilt eens koffie (of iets anders) drinken, bel of app me dan op +316 2851 8316 of stuur mij een e-mail.

Is er op dit moment geen vacature die goed aansluit bij jouw profiel? Laat dan jouw gegevens bij ons achter via een open sollicitatie. Zo kunnen we contact opnemen als er mogelijkheden voor jou ontstaan.

Open sollicitatie

Stel via onderstaand formulier jouw vraag aan ISS.

  *= Velden met een sterretje zijn verplicht.

  ISS Facility Services
  Rijnzathe 8
  3454 PV De Meern
  Postbus 115
  3454 ZJ De Meern
  +31 (0)30-24 24 344