Dit is ISS...!

ISS is een familie van 400.000 medewerkers wereldwijd die met hun glimlach en hun inzet zorgen voor een glimlach bij onze klanten.

People make places

ISS is een organisatie met 400.000 medewerkers wereldwijd. We noemen onszelf Placemakers, want wij zijn ervan overtuigd dat mensen, onze mensen, bepalend zijn voor hoe een plaats is en door een ander wordt ervaren. Niet voor niets zeggen we bij ISS: People make places.

Bij ISS zorgen we er voor dat plaatsen productiviteit, inspiratie en voldoening geven. Samen creëren we een werkomgeving die bijdraagt aan het hogere doel van de klant en haar medewerkers.

Elke plaats roept een bepaald gevoel op. Wij willen dat onze klanten het beste gevoel krijgen van de plaats waar ze zijn en waar wij voor zorgen. Dat doen wij met de beste mensen. In schoonmaak, in catering, in technische ondersteuning, in repro in hospitality. In alles.

Wij maken van de medewerker van de klant een blije medewerker van de klant. Dat kan alleen als we jou de juiste werkzaamheden, de juiste gereedschappen, de juiste kennis en de begeleiding geven.

Want een ding is zeker: alleen met blije medewerkers zorgen we voor blije klanten.

Meld je aan voor onze speed date!

Mis nooit een interessante vacature

Laat je gegevens achter en wij houden je up to date!