Dit is ISS...!

ISS is een familie van 400.000 medewerkers wereldwijd die met hun glimlach en hun inzet zorgen voor een glimlach bij onze klanten.

People make places

ISS is een organisatie met 400.000 medewerkers wereldwijd. We noemen onszelf Placemakers, want wij zijn ervan overtuigd dat mensen, onze mensen, bepalend zijn voor hoe een plaats is en door een ander wordt ervaren. Niet voor niets zeggen we bij ISS: People make places.

Bij ISS zorgen we er voor dat plaatsen productiviteit, inspiratie en voldoening geven. Samen creëren we een werkomgeving die bijdraagt aan het hogere doel van de klant en haar medewerkers.

Elke plaats roept een bepaald gevoel op. Wij willen dat onze klanten het beste gevoel krijgen van de plaats waar ze zijn en waar wij voor zorgen. Dat doen wij met de beste mensen. In schoonmaak, in catering, in technische ondersteuning, in repro in hospitality. In alles.

Wij maken van de medewerker van de klant een blije medewerker van de klant. Dat kan alleen als we jou de juiste werkzaamheden, de juiste gereedschappen, de juiste kennis en de begeleiding geven.

Want een ding is zeker: alleen met blije medewerkers zorgen we voor blije klanten.

Meld je aan voor onze speed date!

Duurzaamheid

Lancering Duurzame Impact Strategie Facility Management

FMN, ISS en Facilicom nemen initiatief om grootschalige verduurzaming binnen facilitaire sector te realiseren.

Algemeen
Diversiteit & Inclusie

‘De beste versie van jezelf worden: het kan bij ISS’

Facilitaire dienstverlener ISS Facility Services is dit jaar voor de derde keer op rij gecertificeerd als Top Employer in Nederland, met uitstekende scores op vele facetten. Leiderschap is een belangrijke sleutel tot succes en zorgt er onder meer voor dat medewerkers zich optimaal kunnen ontplooien.

Algemeen

ISS Facility Services scoort opnieuw sterk als Top Employer in Nederland

ISS is dit jaar voor de derde keer op rij erkend en gecertificeerd als Top Employer in Nederland. Het certificaat bewijst dat het Human Resource beleid (HR-beleid) zowel binnen als buiten ISS zeer goed gewaardeerd wordt.

Diversiteit & Inclusie

Diversiteit verbindt mensen en plaatsen, maakt innovatiever en creatiever

In Inclusief Magazine vertellen Hanni en Robert over de waarde diversiteit en inclusie voor hen, ISS en voor de samenleving: “We moeten elkaar de tijd geven mee te gaan in de ideeën van de ander”

Algemeen
Diversiteit & Inclusie

Gemmie Hermens bij de top 3 finalisten voor de titel CHRO Of The Year

Gemmie Hermens, onze People & Culture Director, is dit jaar tot de drie finalisten gekomen voor de prestigieuze titel CHRO Of The Year. Deze prijs is een fraaie erkenning voor haar pionierswerk en HR-leiderschap.

Algemeen
Facilitair management

Rising Star Ben Vorsteveld van ISS: 'Dankbaar voor de kansen die ik jong gekregen heb'

Maak kennis met Rising Star Ben Vorsteveld, Key Account Manager bij ISS Facility Services.

Duurzaamheid
Food

Robotkeuken beleeft primeur in bedrijfsrestaurants

Eatch en ISS introduceren duurzame innovatie als oplossing tegen personeelstekort en voedselverspilling

Algemeen
Hospitality
Food

Be My Guest: nieuw platform voor werken in de wereld van hospitality

ISS is een van de trotse initiatiefnemers van het Hospitality pact en van 'Be my guest', de landelijke campagne met bijbehorend platform. De campagne is bedoeld om jongeren te inspireren en te faciliteren in de mogelijkheden van werken in de hospitality sector. Een branche vol kansen, authentike ervaringen en uitdagingen. ISS is een van de initiatiefnemers van dit pact en platform. Op dit platform vertelt Vincent Vissers, horecamanager van ISS bij Erasmus MC, zijn ervaringen met het werken in de horeca en facilitaire dienstverlening.

Algemeen

Een werkplek voor iedereen

Een werkplek waar iedereen zich thuis voelt en verbonden met de organisatie. Die wil ISS Facility Services mogelijk maken, voor de eigen organisatie én voor klanten.

Algemeen

ISS Facility Services scoort sterk als Top Employer in Nederland

ISS Facility Services is dit jaar opnieuw erkend en gecertificeerd als Top Employer in Nederland. Het certificaat van het Top Employers Institute bewijst dat het HR-beleid van ISS zowel binnen als buiten de organisatie zeer goed gewaardeerd wordt.

Algemeen

ISS beloond met hoogste trede op de Prestatieladder Socialer Ondernemen

ISS heeft de hoogste trede op de Prestatieladder Socialer Ondernemen weten te behalen, waarmee het vooruitstrevende beleid op het gebied van Diversiteit & Inclusie wordt erkend.

Onze Placemakers

"Aandacht, Betrokkenheid en Clubgevoel… daar draait het om!"

Algemeen

“Het is zo belangrijk om als HR integer te blijven”

Onze Placemakers

‘ISS is heel erg gefocust op talentontwikkeling’

Onze Placemakers

Een global traineeship bij ISS is global in de meest brede zin van het woord

Onze Placemakers

Vrijheid in je werk kan alleen door wederzijds vertrouwen!

Algemeen

ISS Facility Services is Top Employer 2022

Mis nooit een interessante vacature

Laat je gegevens achter en wij houden je up to date!