Maxime Monasso, Rising Star binnen ISS, vertelt hoe zij de balans zoekt tussen operationele kostenbesparing en het leveren van vijfsterrenservice aan onze klanten.
Tim begon als cateringmedewerker en is nu chef bij Heineken. Lees hoe hij binnen ISS zijn passie voor koken bleef ontwikkelen.
Gert voelt zich al 10 jaar thuis bij ISS. Lees hoe Pride en inclusie bijdragen aan een werkplek waar je echt jezelf kunt zijn.
Wij, en derde partijen, maken op onze website gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed functioneert, om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook voor marketing en social media doeleinden (laten zien van gepersonaliseerde advertenties). Door op ‘Accepteren’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies. In onze Cookieverklaring kun je meer lezen over de cookies die wij gebruiken en kun je jouw voorkeuren opslaan of wijzigen. Door ‘Weigeren’ te klikken ga je alleen akkoord met het gebruik van functionele cookies.