Core values

Het maakt niet uit wat de omstandigheden zijn of wat er in onze omgeving gebeurt, onze cultuurwaarden komen eerst.
Onze waarden zijn meer dan woorden. Met honderdduizenden medewerkers, en de vele die nog gaan komen, kan het bedrijf niet op interne wetgeving draaien. Onze waarden leiden ons in onze acties.

Onze waarden zijn de basis voor alles wat wij doen. Zij zijn gevormd door meer dan 100 jaar ISS-geschiedenis. Onze waarden zijn:

Eerlijkheid wij respecteren

Onze eerlijkheid is niet bespreekbaar. Wij respecteren onze klanten, onze collega’s en ons bedrijf. Eerlijkheid staat op de eerste plaats! Het is de basis waarop ISS is gebouwd. Het is een van onze waarden die al onze medewerkers onderschrijven; los van locatie, werkopdracht, taal of gewoontes. Onze solide reputatie met betrekking tot eerlijkheid is een optelsom van de prestaties van de medewerkers van ISS. Dit resulteert in langetermijnrelaties met onze klanten, open communicatie, een sterk familiegevoel en in het algemeen een betere werkomgeving.

Ondernemerschap wij ondernemen actie

Geen woorden maar daden! Actie zegt meer dan 1000 woorden. Al onze medewerkers hebben een ‘vergunning om te handelen’ en er wordt van ze verwacht dat ze dit doen. ISS staat bekend om haar focus op de business van haar klanten en die van onszelf. Wij willen onze klanten elke dag bewijzen dat wij onze bijdrage leveren aan hun succes. Wij hebben een omgeving geschapen waarin innovatie kan gedijen en daardoor kunnen we uitgroeien tot de internationale marktleider.

Verantwoordelijkheid wij zorgen

Onverschilligheid is immoreel. Wij geven om wat wij doen en voor wie wij het doen. Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze collega’s, klanten, andere belanghebbenden en onszelf. Besluiten worden bij ISS op het niveau gemaakt waar het benodigde inzicht in zaken aanwezig is.

Kwaliteit wij leveren

Wij zijn professionals met een passie voor kwaliteit. Wij gedragen ons professioneel, beloven alleen dat wat we kunnen waarmaken en leveren wat we beloven. Wij dragen niet alleen bij aan de hoge standaard van onze dienstverlening maar we creëren deze standaard zelf door onze passie voor kwaliteit.

Dit zijn de waarden waar wij voor staan. Zij zijn de basis waarop ISS Facility Services is gebouwd.