Omdat bij ons de mensen het verschil maken, zeggen we bij ISS...

People make places

ISS is een familie van 400.000 medewerkers wereldwijd die met hun glimlach en hun inzet zorgen voor een glimlach bij onze klanten.

We zijn allemaal Placemakers

ISS is als een wereldwijde familie van 400.000 medewerkers waarmee je je verbonden voelt, door de normen en waarden die je met elkaar deelt. ISS is een geweldige plek om te werken, waar ter wereld je ook bent. Er is bij ISS veel te doen en beleven. We zorgen voor fijne werkplekken en een uitstekend werkklimaat en brengen mensen met elkaar in contact. Daarom zijn we bij ISS allemaal placemakers.

Our Purpose: wat is ons hogere doel?

Onze purpose is 'Connecting people and places to make the world work better', oftewel wij brengen mensen in de gelegenheid om zich met elkaar te verbinden en met elkaar verbonden te voelen, met de locaties en hun werkplekken, waardoor wij hen en hun omgeving in staat stellen beter te werken.

Bij ISS zorgen we er voor dat plaatsen productiviteit, inspiratie en voldoening geven

Bij ISS werken we elke dag aan de beste werkplekervaringen voor de medewerkers en gasten van onze klanten. Samen creëren we een werkomgeving die bijdraagt aan het hogere doel van de klant en haar medewerkers.

Want een ding is zeker: alleen met blije medewerkers zorgen we voor blije klanten

Plezier is belangrijk bij ISS: alleen met blije medewerkers zorgen we voor blije klanten.

Onze waarden

Bij ISS worden we gedreven door een set van gezamenlijke kernwaarden. Deze zijn belangrijk bij alles wat we doen en wie we zijn. Onze waarden geven aan hoe we ons gedragen als managers, als collega’s en als partners van onze klanten.

Onze waarden:
  • Eerlijkheid
  • Verantwoordelijkheid
  • Kwaliteit
  • Ondernemerschap
  • Verbondenheid

Onze servicecultuur

Wij zijn Placemakers! Wij creëren 'Places that work, think and give'. We zorgen dat alles in orde is, we creëren waardevolle belevingen en bouwen relaties.

Iedere medewerker bij ISS leert wat dit betekent in de dagelijkse operatie tijdens de Placemakers Programma workshop. Tijdens deze workshop leer je welke houding en welk gedrag past bij een echte Placemaker.

Meer informatie over ISS

Op onze algemene website vind je alle informatie over onze segmenten, diensten en werkwijze. Zo krijg je een goed beeld van ISS als organisatie. In Nederland en wereldwijd.