A place to be you

Wat je ambities ook zijn en wie je ook bent: bij ISS kun je jezelf zijn én jezelf overtreffen. Je maakt deel uit van een divers team, waarin iedereen elkaar respecteert. Met jouw unieke persoonlijkheid en eigenschappen creëer je een inspirerende omgeving voor onze klanten, waar mensen productiever, eenvoudiger en beter samenwerken.

A place to shine

Placemaker Ashiq Gafoer werkt als Floor Manager in de Hofhouse in Den Haag. Ashiq: “Werken bij ISS zorgt ervoor dat het beste in je naar boven komt. Je bent gelijk ‘part of the team’ en je krijgt de juiste begeleiding om een betere versie van jezelf te worden.”

A place to learn

Placemaker Claudia Tielen werkt als HR specialist bij ISS. Voor Claudia is ISS écht A Place to Learn, want zij groeide intern door naar HR specialist. Claudia: “Alles is mogelijk als je maar wilt en dat ook aangeeft. Er wordt rekening gehouden met je persoonlijke situatie, met je wensen en je ambities. Vanuit daar kan je groeien."

Schoonmaak

We maken schoon op veel verschillende locaties voor veel verschillende klanten: van productieomgeving, tot kantoren, openbaar vervoer en op Schiphol. Zo is elke dag anders en leer je veel over schoonmaak en de plek waar jij werkt.

Hospitality

Jij zorgt voor een warm ontvangst met een stralende glimlach. Voor bezoekers en medewerkers bij onze klanten ben jij vaak de eerste indruk. Jij helpt hun verder op weg en ondersteunt hun bij het vinden van de weg en de faciliteiten.

Food

Jij weet als geen ander hoe blij mensen worden van een goede kop koffie, een heerlijke maaltijd in een schoon en fris bedrijfsrestaurant of piekfijn verzorgde banqueting. Van lunchen met 1400 mensen tot exclusieve, luxe borrels.

Techniek

Sommige locaties bij onze klanten staan vol techniek. Andere locaties hebben een lift en HVAC die aandacht vraagt. Jij kent de locaties en de klant en weet heel goed hoe je met preventief en gepland onderhoud storing voorkomt, snel storingen verhelpt en de klant blij maakt.

Facility

Welkom in de wereld van facilitair management. Van volledig zelf de diensten uitvoeren tot deels uitbesteed. Vaak het eerste, soms het laatste, maar altijd de klant centraal en toegevoegde waarde bieden.

Hoofdkantoor

Vanuit het ISS hoofdkantoor verrichten we alle ondersteunende werkzaamheden. Hier vind je de stafafdelingen zoals Finance, Legal, HR, Sales & Marketing en IT.

A place to grow

Placemaker Maxime de Lange werkt als Key Account Manager bij ISS. Maxime: “Bij ISS ben je vrij om jezelf te ontwikkelen en te groeien naar verschillende functies én in persoonlijkheid. Voor mij betekent A Place To Be You een plek waar je kan zijn wie je bent en waar je naar voren kan laten komen waar je goed in bent.”

A place to explore

Placemaker Mark Steinbusch werkt als Head of Health and Safety bij ISS. Mark: "De ene dag sta je in een fabriek en de andere dag in een corporate kantoor omgeving en overal komt facility management terug. Als je langer bij een organisatie werkt ben je in staat om de kennis en ervaring die je hebt opgedaan weer door te geven aan anderen. Als ik kijk naar mijn loopbaan van 20 jaar bij ISS kom je erachter dat de investering in mensen die je aan het begin maakt, zich later weer terugvertaalt naar je eigen succes.”

Be who you are

Bij ons krijgt elk talent de ruimte om de beste versie van zichzelf te zijn – ongeacht achtergrond, geloof en identiteit. We bieden je een vertrouwde omgeving: iedereen krijgt de ruimte, respecteert elkaar en steekt de handen uit de mouwen als dat nodig is. Bij ISS luisteren we naar wat jij te vertellen hebt, en zijn we altijd benieuwd naar je ideeën en kwaliteiten. Kortom: naar wat jou bijzonder maakt. In jouw team voel jij je thuis – hier ben je welkom.

Mis nooit meer een interessante vacature!

Laat je gegevens achter en je weet als eerste van onze nieuwe vacatures!